Tex Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam,chodzi o wyjście Tv Out w kompie jak w sygnaturce.Kupiłem odpowiednie kable i połączyłem wyjście 7 pin (takie okrągłe) w lapie z wejściem video in w Tv (chinch).Obraz jest ale nie taki jak myslałem .Jest prawie pozbawiony koloru i troche śnieży .Dostrajałem w Tv ,na pilocie Tv/video ale tylko zwęzył m sie w pionie.Tv to HCM dosyć stary (z 10 lat). Jak polepszyć obraz? kolory wyrazistość a może istnieje jakiś program?Proszę o rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam,chodzi o wyjście Tv Out w kompie jak w sygnaturce.Kupiłem odpowiednie kable i połączyłem wyjście 7 pin (takie okrągłe) w lapie z wejściem video in w Tv (chinch).Obraz jest ale nie taki jak myslałem .Jest prawie pozbawiony koloru i troche śnieży .Dostrajałem w Tv ,na pilocie Tv/video ale tylko zwęzył m sie w pionie.Tv to HCM dosyć stary (z 10 lat). Jak polepszyć obraz? kolory wyrazistość a może istnieje jakiś program?Proszę o rade. było już http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=182403 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tex Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 dzięki za link ale chyba nie da rady bo w Asusach jest inaczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 dzięki za link ale chyba nie da rady bo w Asusach jest inaczej Widze że nie masz pojęcia o co chodzi ;) więc Tobie trochę wyjaśnie żebyś więcej takich bzdur nie pisał: 1. Nie chodzi tu model notebooka tylko rodzaj karty graficznej i dlatego jest inaczej bo masz NVIDIA'e a nie ATI Radeon'a :) 2. Jak dokładnie przeczytasz link do artykułu który jest w tamtym poscie to dowiesz się dlaczego masz słabej jakości obraz (słabe kable i stosowanie przejścówek zmniejsza jakość sygnału) 3. Czytaj ze zrozumieniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...