Vegan Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zastanawiam sie czy stosująć Moduł Peltiera warto też zakładać COPPERSHIM czy nie pogorszy to wydajność ... czy wręcz odwrotnie ...zyskam kilka stopnii a może sie nic nie zmieni ... pod mobo dałem piankę o zamkniętych porach eeech ukruszyłem już moją AGOIE ... :-( ale jeszcze działa Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zastanawiam sie czy stosująć Moduł Peltiera warto też zakładać COPPERSHIM czy nie pogorszy to wydajność ... czy wręcz odwrotnie ...zyskam kilka stopnii a może sie nic nie zmieni ... pod mobo dałem piankę o zamkniętych porach eeech ukruszyłem już moją AGOIE ... :-( ale jeszcze działa Michał Ja mam tesh ukruszonego proca, i mi temperatura spadla. Wedlug mnie coopreshima powinienes miec, bedzie lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ja w zasadzie nie rozumiem twojego pytania, ale zrozumiem zapewne jak zdradzisz, jak owego TECa chcesz do procesora przymocowac? Bo jak na razie to: "co ma piernik do wiatraka" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...