Syntax Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Witam, mam problem. Gdy włączam Właściwości ekranu i wchodzę w zakładkę Pulpit, lista obrazów jest ZABLOKOWANA i mogę tylko ustawić kolor, co widać na załączonym obrazku. POMOŻECIE? Edytowane 12 Lutego 2006 przez Syntax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Wejdz sobie tutaj: http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...showtopic=31936 Poczytaj "Usuwanie fałszywej tapety Smart Security" i tam masz napisane co usunac w rejestrze zeby odblokowac :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syntax Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Senk ju wery macz :D [kilka minut później ...] Juhuu! MAM WRESZCIE TAPETĘ! Dzięki, dzięki, po stokroć dzięki! Edytowane 12 Lutego 2006 przez Syntax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...