wyrko Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 gdzie można żnaleźć aplikacje która umożliwi identyfikacje abonenta TP poprzez nr telefonu. Wiem że taka aplikacja istnieje. Wiem że działa i jest nieoficjalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 O programie ie słyszałem, ale w p2p kiedys były zrzucone te ksiązki z płytek ze wszystkich wojewodztw do jednej bazy accessa (baza ponad 900MB), a tam mozna juz sobie wyszukać było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) I są pewnie dalej (na emulu kiedyś je widzialem) :) Składalo sie to z 2 czesci: bazy danych z poszczególnego wojewodztwa oraz malego programiku ktory wczytywal tą baze i dawal mozliwosc dowolnego wyszukiwania. Edytowane 12 Lutego 2006 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Tez tego poszukam, zawsze sie przyda ksiazka TP na kompie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufus1977 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 na stronie http://torrenty.org/ są spisy abonentów oraz firm tpsa z podziałem na poszczególne województwa :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Ściągnąłem z emula. Spkowany zajmjue 180mb, rozpakowany 1,5 gb. Wszystkie województwa, abonenci oraz firmy. Wszystko pięknie działa w accesie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...