fino25 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Witam! Chciałbym przedstawić wszystkim stronę internetową, którą prowadzę wspólnie z moim kolegą, Emilem, na temat TWORZENIA GIER I PROGRAMÓW W: - The Games Factory (TGF) - Multimedia Fusion (MMF) - Game Maker (GM) Na stronie znajduje się dużo informacji oraz artykułów, kursów, poradników, a także dużo plików z grami, programami, narzędziami czy przykładami! Ze strony można pobrać programy do tworzenia własnych gier! Możecie pograć w gry już stworzone (do uruchamiania gier stworzonych w TGF/MMF wymagane jest pobranie specjalnych bibliotek DLL (kilka kb) z działu Narzędzia i wrzucenie do katalogu z grą). Zacznijcie tworzyć własne gry! Zarejestrujcie się na forum! Pomoc gwarantowana! CLICK PORTAL - KLIKNIJ TUTAJ! Pozdrawiam! Edytowane 12 Lutego 2006 przez fino25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Popraw kod strony bo podczas przewijania jej kolkiem przewija sie ta kolumna nad ktora mam kursor. Aby przewinac cala strone musze zejsc kursorem na tlo. Troche malo wygodne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fino25 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Dzieki, poprawie jak wroci moj kolega ze strony, Emil. Ale ja nie dalem jej tu na ocenianie (bo po co), tylko aby kilka osób nauczylo sie tworzyc gry w TGF i MMF, później w GM i wprowadzilo sie do Programowania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Przy okazji nauczycie tez pare osob jak nie powinno sie stosowac ramek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaxoN Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 LoL. Zawaliste te ramki ;) ;) Nawet każda się przesuwa. ;) :lol2: Jak możnabyło taki błąd przeoczyć??? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fino25 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 U mnie na Firefoxie wszystko działa, ale powtarzam, że nie napisałem posta, żebyście oceniali wygląd strony tylko żeby ktoś nauczył się tworzyć własne aplikacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 A ktos tu ocenia wyglad, hmm? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fino25 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 No wygląd, strona techniczna, błędy itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Tu chodzi o wygode w uzytkowaniu. Do wygladu nic nie mam. Imo wyglada dobrze. Sama tematyka strony mnie zainteresowala i tylko dlatego na nia zajrzalem ;) Mi sie przewija tak ze jak mam kusror nad ta kolumna. Zrob tak aby sie przewijala dopiero po kliknieciu w jej obrebie ,bo tak sie przewija i glowna strona i ta kolumna co jest troszke denerwujace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 nie wiem czy to takie fajne gry sie w tym tworzy.. odpaliłem jakieś 2 i ... jestem na NIE.. języki programowania nie sa trudne.. do tworzenia gier nie trzeba wcale stosowac bardzo skomplikowanej składni.. tylko nieraz tzeba mieć dobrze wsyzstko zaplanowane... moim zdaniem efektowniejsze gry można zrobić we flashu... no chyba że nie widziałem wszystkiego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...