kapq Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Od niedawna posiadam NFS:MW i gdy w to zaczynam grac odrazu temperatura proca do 30 skacze i komp sie resetuje :/ Da się coś z tym zrobić :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spectrum1600 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Przy 30 nie powinien się resetowac przecież to niska temp?? Moze masz w biosie ustawiony restart przy takiej temp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 No bez przesady temp 30 stopni na procku to jest bardzo niska i ona nie ma nic wspolnego z wysypywaniem sie gry. Chyba Ci sie cos pokrecilo z ta temperatura. Podaj caly konfig i napisz czy restety zaliczasz tylko w tej grze czy moze na innych gierkach tez to wystepuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 mało szczegóły troche, jaki masz config??? stawiałbym jeśli już na pamięci a nie na procka chyba że masz uwalonego;) grzebałeś przy nim:>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapq Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 P3 1Ghz, Radeon 9550, 512 ramu, zasilacz Codegen 300wat, dysk 40gb, chłodzenie radiator+ wentyl [mały głośny i zapewne mało wydajny] dzieje się tak tylko przy MW przy kompie nic nie grzebałem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) a co masz podkręcone??? i jaki ram Edytowane 12 Lutego 2006 przez blank2424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spectrum1600 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Jedna rzecz mnie zastanawia piszesz ze temp skacze? To ile ty masz normalnie?? Ja teraz jak kompa załączam mam ponad 30?? A odnośnie gry to ja miałem podobny motyw jak grałem w Hitmana 2 tyle że nic się nie dizało po prostu gra się wyłączała i tyle. Ale to była wina grafy się przegrzewała. Takze napisz trochę wiecej info... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 P3 1Ghz, Radeon 9550, 512 ramu, zasilacz Codegen 300wat, dysk 40gb, chłodzenie radiator+ wentyl [mały głośny i zapewne mało wydajny] dzieje się tak tylko przy MW przy kompie nic nie grzebałem :> Chociaz konfig masz slaby i zasilacz 300W to sie nawet przy nim nie zmeczy to polecam wymiec tego Codeshita na cos markowego. Mialem kiedys takie cudo i przy niekreconym sprzecie: AXP2000+, 256MB ramu, Radek 9100, Dysk 80GB i jeden naped CD zaliczalem restarty w grach. Po wymianie zasilki na firmowa problem zniknal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 no ale P3 1GHZ to dla takiego codusia żaden problem... jakieś konkrety kręcisz coś huh pamięci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapq Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) Jak włączam to mam 20*C. Zrobie formate i wezme coś do karty i zmniejsze taktowanie. Może pomoże, zaraz załącze MW i wam wykresik pokaże o ile komp nie padnie xP Edytowane 13 Lutego 2006 przez kapq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oVerheat Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 przy okazji tematu o przegrzaniu napiscie jakie temperatury dla obciazonego kompa (np. gierczenie bo o to mi glownie chodzi:P) sa normalne(temp. procka i wewnatrz obudowy,ja normalnych chyba niemam:/ ,polecicie jakies obudowy?cos ladnego ktore bez problemow utrzymuje mala temp.w obudowie:>tak do 400zl:P->czym mniej tym lepiej xD. help pls Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifanek Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 heheh ja nie wiem nawet jaka mam temp :P:P Co do Codegena... to mi ciagnal to co w sigu mam tylko 6600gt i starsza plyta (miala jeszcze wentyl na chpisecie a ta ma radiator) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...