Skocz do zawartości
kapq

Przegrzanie?

Rekomendowane odpowiedzi

No bez przesady temp 30 stopni na procku to jest bardzo niska i ona nie ma nic wspolnego z wysypywaniem sie gry. Chyba Ci sie cos pokrecilo z ta temperatura. Podaj caly konfig i napisz czy restety zaliczasz tylko w tej grze czy moze na innych gierkach tez to wystepuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P3 1Ghz, Radeon 9550, 512 ramu, zasilacz Codegen 300wat, dysk 40gb, chłodzenie radiator+ wentyl [mały głośny i zapewne mało wydajny]

dzieje się tak tylko przy MW przy kompie nic nie grzebałem :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna rzecz mnie zastanawia piszesz ze temp skacze? To ile ty masz normalnie?? Ja teraz jak kompa załączam mam ponad 30?? A odnośnie gry to ja miałem podobny motyw jak grałem w Hitmana 2 tyle że nic się nie dizało po prostu gra się wyłączała i tyle. Ale to była wina grafy się przegrzewała. Takze napisz trochę wiecej info...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P3 1Ghz, Radeon 9550, 512 ramu, zasilacz Codegen 300wat, dysk 40gb, chłodzenie radiator+ wentyl [mały głośny i zapewne mało wydajny]

dzieje się tak tylko przy MW przy kompie nic nie grzebałem :>

Chociaz konfig masz slaby i zasilacz 300W to sie nawet przy nim nie zmeczy to polecam wymiec tego Codeshita na cos markowego. Mialem kiedys takie cudo i przy niekreconym sprzecie: AXP2000+, 256MB ramu, Radek 9100, Dysk 80GB i jeden naped CD zaliczalem restarty w grach. Po wymianie zasilki na firmowa problem zniknal ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak włączam to mam 20*C.

Zrobie formate i wezme coś do karty i zmniejsze taktowanie. Może pomoże, zaraz załącze MW i wam wykresik pokaże o ile komp nie padnie xP

Dołączona grafika

Edytowane przez kapq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy okazji tematu o przegrzaniu napiscie jakie temperatury dla obciazonego kompa (np. gierczenie bo o to mi glownie chodzi:P) sa normalne(temp. procka i wewnatrz obudowy,ja normalnych chyba niemam:/ ,polecicie jakies obudowy?cos ladnego ktore bez problemow utrzymuje mala temp.w obudowie:>tak do 400zl:P->czym mniej tym lepiej xD. help pls

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi