Skocz do zawartości
mechl!n

> Duron600 O/C <

Rekomendowane odpowiedzi

No procek im nie wytrzymał.

Ale zaskoczyło mnie to że ten proc na powietrzu chodził max na 1000MHz a na WC 1133. A na ciekłym azocie na 1520.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To w takim razie mojego Duronka co biegał na 1008 ale na 1.85V wykręcili by na jakieś 1.7GHz :lol: :lol:

Swoją drogą jak dużego ciśnienia potrzeba żeby utrzymać ciekły azot w postaci ciekłej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O 8O No ładnie ładnie ale ciekaw jestem ile ten proc wytrzyma przy napięciu 3V na Core

wg mnie to on ani minuty by na 3V nie wytrzymał....

Nawet azot by nie pomógł..

A to że na powietrzu na 1000 chodził to żadna rewelacja. Nawet Fido z tego forum maił takiego co na 1000 biegał bezproblemowo..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sam mam w drugim kompie 600 na 1064 , jeszcze troche bym wycisnoł ale mam kiepskie sdry :/ .....

Jak skończę mojego wc i go troszku popróbuję(no i wreszcie moje nanye ddr333) wrócąz reklamacji to możesz z nim do mnie wpaść. Zobaczymy na ile pójdzie...

Czy masz może jednego z tych co miały fabrycznie odblokowany mnożnik?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie , ołowek marki noname poszedl w ruch :) Odpalilem go na Solteku Kav2-x

Teraz mam dwa xp 1.7 AIUGA DRV2 solteka , ale zaden mi niechodzi , tzn rusza jakos ale nicz nim nieidzie zrobic, chyba trzeba płyte nowa :/

Moze gigabyte zobaczymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomasir: Ten procek CHODZIL na 3v vcore wiec twoja teoria legla w gruzach ;] ,tyle ze juz wogole niechodzi :P to z kolei na poparcie.

A co do tych durkow to one sie swietnie kreca , sam mam takiego, na Titanie i Asusie A7V8X przy vcore 1.96v robi 1200mhz ;] tyle ze sie przegrzewal ;[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...