mechl!n Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Przeglądałem sobie zachodnie forumy i oto co znalazłem: DURON 600@1520 8O VCORE 3V chłodzony ciekłym azotem! TU macie linka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Prosze nie wklejac screenow/fotek rozpie........rozwalajacych uklad forum ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A w tle paint :)))))). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Hehe też mnie ten paint poruszył :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Hehe też mnie ten paint poruszył :D Przeciez tego printscreena w Paincie robil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 spoko 154% podkrecony procek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ech, ludzie, to maja zboczenia ;-), ale wynik imponujacy, naprawde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 8O 8O No ładnie ładnie ale ciekaw jestem ile ten proc wytrzyma przy napięciu 3V na Core Ja osobiście dał bym mu jakieś 4 godziny 8) 8) A co Wy sądzicie :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja mam D600 narazie max na powietrzu i AC (Titan) 1055mhz bede sie starał 1200mhz (100%) gdy założe WC + waterchiller (woda temeratury ujemne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 No procek im nie wytrzymał. Ale zaskoczyło mnie to że ten proc na powietrzu chodził max na 1000MHz a na WC 1133. A na ciekłym azocie na 1520. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To w takim razie mojego Duronka co biegał na 1008 ale na 1.85V wykręcili by na jakieś 1.7GHz :lol: :lol: Swoją drogą jak dużego ciśnienia potrzeba żeby utrzymać ciekły azot w postaci ciekłej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 8O 8O No ładnie ładnie ale ciekaw jestem ile ten proc wytrzyma przy napięciu 3V na Core wg mnie to on ani minuty by na 3V nie wytrzymał.... Nawet azot by nie pomógł.. A to że na powietrzu na 1000 chodził to żadna rewelacja. Nawet Fido z tego forum maił takiego co na 1000 biegał bezproblemowo.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 ja sam mam w drugim kompie 600 na 1064 , jeszcze troche bym wycisnoł ale mam kiepskie sdry :/ ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filutek Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Hehe też mnie ten paint poruszył :D Przeciez tego printscreena w Paincie robil. Musialo mu to zajc troche czasu;) A powaznie... ten wynik jest niezly! Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 ja sam mam w drugim kompie 600 na 1064 , jeszcze troche bym wycisnoł ale mam kiepskie sdry :/ .....Jak skończę mojego wc i go troszku popróbuję(no i wreszcie moje nanye ddr333) wrócąz reklamacji to możesz z nim do mnie wpaść. Zobaczymy na ile pójdzie... Czy masz może jednego z tych co miały fabrycznie odblokowany mnożnik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 nie , ołowek marki noname poszedl w ruch :) Odpalilem go na Solteku Kav2-x Teraz mam dwa xp 1.7 AIUGA DRV2 solteka , ale zaden mi niechodzi , tzn rusza jakos ale nicz nim nieidzie zrobic, chyba trzeba płyte nowa :/ Moze gigabyte zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 .....no i duronik dziala tak na podrubie orba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Tomasir: Ten procek CHODZIL na 3v vcore wiec twoja teoria legla w gruzach ;] ,tyle ze juz wogole niechodzi :P to z kolei na poparcie. A co do tych durkow to one sie swietnie kreca , sam mam takiego, na Titanie i Asusie A7V8X przy vcore 1.96v robi 1200mhz ;] tyle ze sie przegrzewal ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 niezle typy, moj max % o/c (celek 300a @ 675mhz) po prostu zniesli z powierzchni ziemi :o jeszcze durak @ 1500mhz to juz wogole full wypas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...