Szosiuu Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 kurcze tych bloków wodnych przykrywajacych także pamięci to jak na lekarstwo i są drogie jak cholera. Znacie jakiś do 150-170 zeta bloczek , który nakryje calego 700 GTX ?? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 kurcze tych bloków wodnych przykrywajacych także pamięci to jak na lekarstwo i są drogie jak cholera. Znacie jakiś do 150-170 zeta bloczek , który nakryje calego 700 GTX ?? :-|Taniego nie znajdziesz ... kup piewszy lepszy bloczek a na pamiątki sobie przyklej porządne radiatorki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szosiuu Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Taniego nie znajdziesz ... kup piewszy lepszy bloczek a na pamiątki sobie przyklej porządne radiatorki. to pewnie dlatego szukam i szukam i lipa. 5 stówek nie? a jakie najlepiej radiatorki tam zapodać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 to pewnie dlatego szukam i szukam i lipa. 5 stówek nie? a jakie najlepiej radiatorki tam zapodać ?Do passiva to najlepiej radiatorki revolteca ale aluminiowe. Te miedziane lepsze ale z nawiewem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szosiuu Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Do passiva to najlepiej radiatorki revolteca ale aluminiowe. Te miedziane lepsze ale z nawiewem. oki. dzieki. tylko jeszcze niewiem ja to poprzyklejać . bedą one miały tam klej pod spodem i bedą isę trzymac , nie odkleją się ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 oki. dzieki. tylko jeszcze niewiem ja to poprzyklejać . bedą one miały tam klej pod spodem i bedą isę trzymac , nie odkleją się ?Klaj bedzie ... a trzymac sie powinny, choć to różnie bywa. Tzn aluminiowe są lżejsze wiec trzymac sie bedą ... miedziane czasmi lubią odpadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Radiatory mają taśmę dwustronną i będą się trzymać jeśli sie je odpowiednio przyklei (czyt. na czyste kostki ramu) Pozdrawiam. PS za jakiś czas skoncze bloczek na 6800/7800 gpu+ram ale bedzie tylko jedna sztuka. Póki co masa pracy przedemną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Radiatory mają taśmę dwustronną i będą się trzymać jeśli sie je odpowiednio przyklei (czyt. na czyste kostki ramu) Z doświadczenia wiem że i tak nie będą się trzymać ponieważ ta taśma jest baaaaaaaardzo słabej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Mi sie trzymały blisko pół roku - później sam oderwałem. Miałem revolteci aluminiowe, dlatego co do miedzianych sie nie wypowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja mam miedziane i tez trzymaja sie dlugo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...