Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mozna podkreic durnia na takiej plycie? Sciagnalem bios do oc ale maksymalnie idziena fsb 112, plyta nie ma mozliwosci zmiany mnoznika, a moze jakos by sie dalo obnizyc mnoznik i puscic go na fsb 133 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podnies napiecie zamoalowujac mostki L7 i zobaczy czy pojdzie na 133.

Te procki przy dobrym chlodzeniu na tyle chodza.

W biosie do tej plyty masz przeciez jeszcze ustawienie 124 to dlaczego tego tak nie ustawisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mozna podkreic durnia na takiej plycie? Sciagnalem bios do oc ale maksymalnie idziena fsb 112, plyta nie ma mozliwosci zmiany mnoznika, a moze jakos by sie dalo obnizyc mnoznik i puscic go na fsb 133 ?

Powiedz mi lepiej jak sie upgraduje tego cholernego biosa bo mi kumpel nie daje zyc :)

Probowalismy juz amiflashem ale nic z tego :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedz mi lepiej jak sie upgraduje tego cholernego biosa bo mi kumpel nie daje zyc :)

Juz jakis czas temu o tym pisales. Troche to dziwne bo u mnie jakos wszystkie biosy wchodza bez problemu.

Ja robie to tak:

-startuje kompa z dyskietki

-wkladam dyskietke z biosem i progsem

-wpisuje "aminf332 032502.rom"

Potem tylko w programie klikam OK i juz mi sie bios wgrywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze to ta plyta ma kijowa stabilnosc i bez podkrecania

Chyba ze trafil ci sie dobry egzemplarz , ale na twoim miejscu raczej bym procka na tej plycie nie krecil , bardzo duze prawdopodobienstwo wystapienia problemow , ale jak chcesz ryzykowac.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiscie to mam solteka :) ale to kumpel chcial, ten ecs jest stabilny, siedzailem na nim od tygodnia nie wylaczajac kompa i zadnych problemow... nie wiem co wy chcecie od tych ecsow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiscie to mam solteka :) ale to kumpel chcial, ten ecs jest stabilny, siedzailem na nim od tygodnia nie wylaczajac kompa i zadnych problemow... nie wiem co wy chcecie od tych ecsow

Popieram. Pewnie niektorzy maja juz uprzedzenie do tych plyt ale ja jakos mialem szczescie i kupilem chyba te pierwsze egzemplarze bo mi dobrze dziala. :P

Stabilnie wyciaga sie na 150Mhz (dalej pamieci nie pozwalaly bo jakies noname).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz jakis czas temu o tym pisales. Troche to dziwne bo u mnie jakos wszystkie biosy wchodza bez problemu.

Ja robie to tak:

-wpisuje "aminf332 032502.rom (hehe tu jeszcze cos powinno byc nie zapomnij po tym dac -a bo nie poojdzie :lol: "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja robie to tak:

-wpisuje "aminf332 032502.rom"

Poco sie tak męczyc (dyskietkami) W windzie 98 lub Me wystarczy biosa przciagnąc na flashera i juz ( oprocz windy XP/2000) albo jak juz masz XP to w dosie uruchamaiasz i piszesz "nazwe flashera.exe bios.rom -a" i po klopocie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poco sie tak męczyc (dyskietkami) W windzie 98 lub Me wystarczy biosa przciagnąc na flashera i juz ( oprocz windy XP/2000)

Jezeli tak robisz to gratulecje za inteligencje.

Wystarczy ze cos windzie odpier**** o juz mozesz sobie isc na programowanie biosu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:evil: Dja sobie spokuj z ECS mialme u klnołem że sciany pekały :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poco sie tak męczyc (dyskietkami) W windzie 98 lub Me wystarczy biosa przciagnąc na flashera i juz ( oprocz windy XP/2000)

Jezeli tak robisz to gratulecje za inteligencje.

Wystarczy ze cos windzie odpier**** o juz mozesz sobie isc na programowanie biosu.

to tak samo niech mi wylaczą prąd w elektrowni i tez moge se isc na programowanie.I stane sie tym jednym pechowym gosciem ktoremu wylaczaja prad :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...