wołek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) witajcie moja nagrywarka dvd odczytuje tylko cdromy a nie chce płyt dvd... czy jest to do naprawy? Edytowane 12 Lutego 2006 przez wołek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 ale DVD wogóle nie wykrywa, czy może mieli cały czas płyte i nie może jej odtworzyć ? możesz próbować przeczyścić laser. jak stare jest ta nagrywarka DVD ? zobacz jak odczytuje oryginalne nośniki, popróbuj też na jakichś wyższej klasy (Verbatim, TDK), być może jest to wina badziewnego nośnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 lite on ma koło 1,5 roku nie czyta żadnych dvd....czyściłem płytą 3in1 i prosi o włożenie nośnika.....jakby nic nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) zmień firmware. miałem podobny problem z teacem pomogło, jednak i tak niektórych nośników nie odczytywałą, jednak w końcu i tak padnie:] może to być zurzycie się lasera następnym razem nie kupuj lite ona:) Edytowane 12 Lutego 2006 przez blank2424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wołek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 zmieniłem firmware..........nic z tego....... ale to dziwne,bo gdyby poszedł laser to nie powinien brać cd a je łyka jak nówka........ zaniose chyba do naprawy zobaczymy co powiedzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...