Chuda Zosia Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 :o POMOCY!!!!!!!!!!!!!1 Dostałam k-tę grafiki Radeon 9000Pro 64MB DDR i nie mogę (nie potrafię) ustawić jaskrawości w grach, pulpit rozjaśniam i jest ok ale w grach jest ciemno. proszę o pomoc ;-((((( W/w karta jest zamontowana na: płycie głównej Soltek SL-75FRV VIA KT400+VT8235, procesor Athlon 1800+ i Win98. SERDECZNIE POZDRAWIAM.:x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Sam jeszcze nie rozwiązałem tego problemu w grach na OpenGL - może ktoś to wie bo standardowe ustawianie w menu nic nie daje. Natomiast pod Direct 3D w każdej grze w menu jest opcja ustawiania jasnoci / gamma i to zawsze działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuda Zosia Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 :x Tak działa ale daje na max i jest tylko trochę jaśniej :(((( :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Troche to dziwne bo umnie jest wszystko wporzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Dobre ostrzezenie dla mnie bo wlasnie mam to kupowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 A na monitorze nie mozesz ustawic? Ja nawet nie korzystam z tych zakladek... Na monitorze ustawilem i jest wszystko jak trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Tak na mój gust to chyba w grach się ustawia jaskarawość :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuda Zosia Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Na monitorze nic nie idzie mam prawie na max. Jutro jade do servisu niech robią bo takich numerów jeszcze nie miałam. POZDRAWIAM ALL :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Ale sprawdzałaś w grach?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Rage 3D tweak - zakładka: Rage 3D tweak- game Util - Hotkeys Odznacz pierwsze 9 ustawień i zapamiętaj skruty - działa bez problemów!! (R9000pro Cat3.0 Dx9) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Mozna jeszcze podciągnąć Game Gamma w sterach i u mnie pomaga. Kolorki robią sie miodne, no i regulacja jasności w grach działa, np medal of honor chodzi w Open Gl i regulacja ajsnośći m idziała bez dodatkowych bajerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...