Skocz do zawartości
tom1234

Meble Dla Graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Mi by to nie pasowalo do pokoju zupelnie :) Poza tym nie wyobrazam sobie swobodnie grac w CS czy co innego na tym. Wole swoje biurko i podkladke na mysz ktora by chyba na tamta podstawke nie pasowala ;) Przyznam jednak ze pomysl ciekawy. Mysle ze wykorzystalbym to do grania na konsoli (x360 ?) i z padem w lapie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna rzecz :D gdybym miał pod ręką wyginarke to bym zrobił taką prowizorke :D

Ale bez marzeń sennych, fajne to takie do pokoju mi pasi ( tylko dół musiałbym przemalować na pomarańczowo ) zestaw głośników mam już ( 5.1 + AUX ) a gdybym przemeblował to i owo to normalnie w NFS by się cieło miodzio ]:-> tylko jest jedno ale, jeżeli człowiek ma nerwowe ruchy i się moze wkurzyć to ten fotelik zacznie się bujać za mocno :lol2: no i jak ktoś dzwoni a ty akurat masz daleko do telefonu no to jak tu się zerwać żeby nic nie zniszczyć ;] w sumie to wole force dynamics 301.

P.S Jak ktoś ma pytania czemu bym malował na pomarańczowo to gdzieś był taki temat o modowaniu pokoju, tam znajdziecie odpowiedź pod moim nickiem :P

Edytowane przez Shiningami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, jeżeli ktoś miałby materiał, spawarkę i umiał spawać to takie mebelki, a raczej mebel sam sobie zrobić. Koszta materiału, nie licząc oczywiście robocizny w własnym zakresie na pewno byłby kilkakrotnie mniejsze... Z czego się orientuję, wykonanie takiego "mebelka" nie zajęłoby więcej niżeli 5 dni x 8 godzin łącznie z obróbką i malowaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajne a zarazem lipne. Ja czgoś takiego bym nie chciał. Np. denerwóję się że nie idzie mi coś i w co przywale??? a z telefonem to też racja a więc to lipa a i tak bym tam wszystkiego nie upchał (moje biurko bardziej pojemne) <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale taki fotel miałby trzy, a nawet i cztery zalety jak dla Ciebie:

I : Przestałbyś się garbić

II : Wyleczyłbyś wszystkie zęby

III : Pograłbyś sobie

IV : Zrobiło by się więcej miejsca w pokoju ponieważ pozbyłbyś się swojego łóżka, któro zastąpiło by urządzenie wielofunkcyjne "Fotel dentist"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam, samemu można sobie takie coś zmontować.. pare desek na krzyż, taśma makgajwerska, logitechy i mamy 5.1 za dodatkowe 5 złotych :D .. no i jest w pełni mobiilny zestaw... dodatkowo można siedzieć, stać, chodzić biegać.. chyba tlyko leżeć sie nie da...

Dołączona grafika

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam, samemu można sobie takie coś zmontować.. pare desek na krzyż, taśma makgajwerska, logitechy i mamy 5.1 za dodatkowe 5 złotych :D .. no i jest w pełni mobiilny zestaw... dodatkowo można siedzieć, stać, chodzić biegać.. chyba tlyko leżeć sie nie da...

Dołączona grafika

No ale wyobraź sobie nerwowego człowieka :) albo nagły zryw do telefonu :) no nie da rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O Jezu! :wacko: Wtedy to juz bedzie mozna doslownie przyrosnac do fotela :-P Ten wynalazek nienajlepiej mi sie kojarzy, bo z wizyta u dentysty, jednak mimo wszystko podoba mi sie, bo jest wygodny (oby tylko byl :lol:), zajmuje malo miejsca, no i oczywiscie jest oryginalny, jedyny w swoim rodzaju.

W pazdzierniku mam urodziny, wiec juz wiecie, co chce dostac ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imho może i jest wygodny.. ale nieergonomiczny... często siedząc przy kompie nagle muszę wziac np lutownice, czy jakiś inny śrubokręc żeby zresetować kompa :D na styk.. :twisted: no i wysiadać teraz z takeigo czegoś.. pewnie jeszcze z pasów się wypinać 5 punktowych :D... no way... obrotowe krzesło na kółkach rządzi!.. szybko i efektywnie można się nim poruszać po pokoju... (do kuchni nie zajadę bo jakiś inteligent postawił progi - bariery architektoniczne, w drzwiach i na przedpokój już się wyjechać nie da :lol: )

Shiningami bo ten zestaw mobilny uczy spokoju i opanowania :D.. myślisz ze tak łatwo manewrować i robić szybkie zwroty dzwigajac kompa, monitor, logitechy i subwoofer na barkach? :lol: Widzsz ma same zalety... bo często gracze są dosyć nerwowymi ludźmi :)

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi