tom1234 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Mebelek numer jeden:) Mebelek numer dwa:) Ten pierwszy jest niezły, tylko zamiast 2lcd dalbym jedną panoramę:) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Mebelki super ! Ale cena wbija w ziemie, 2700 $ kur... troszke drogo ;] Nie na polskie warunki ;] Poza tym wydaje mi sie ze ogranicza to troszke swobode ruchów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Eee... mojego biurka to raczej na nic nie zamienie :) Trudno by mi się było przyzwyczaić do grania na leżąco :mellow: A no i raczej jak ktoś mnie "zabije" to nie mam w co uderzyć ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Jest wersja drewniana? ;] W sumie taki bajerek. I tak wole swoj stolik ze starego SINGER'a ;] Moze tylko czas na zmiane dechy na cos wiekszego ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Przesada.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Najbardziej mi sie podoba to: System 5.1 kosztuje dodatkowe $200. A to przecie zwykle Logitechy X-530 za niecale 300zl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Najgorsze jest to ze jak sie czlowiek wkur... podczas gry (kochany NHL) to bym to rozniósl, dzieki Bogu moje biurko jest twarde ;] BTW: troszke to wyglada jak krzeslo elektryczne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 ludziom powoli pada na glowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Chciałbym mieć tylko tą płachtę dzięki której móglbym odizolowac się od świata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Mi sie kojarzy z dentystycznym fotelem (ktory jet wygody tak btw) Ale nawet jak bym mial kasy jak lodu to bym to nie kupil (kiepsko wyglada i w ogole by sie z nimczym w pokoju nie komponowalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Ale z drugiej strony, miec dziwekoszczelne pomieszczenie 3x3 i jazda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Mi by to nie pasowalo do pokoju zupelnie :) Poza tym nie wyobrazam sobie swobodnie grac w CS czy co innego na tym. Wole swoje biurko i podkladke na mysz ktora by chyba na tamta podstawke nie pasowala ;) Przyznam jednak ze pomysl ciekawy. Mysle ze wykorzystalbym to do grania na konsoli (x360 ?) i z padem w lapie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Fajna rzecz :D gdybym miał pod ręką wyginarke to bym zrobił taką prowizorke :D Ale bez marzeń sennych, fajne to takie do pokoju mi pasi ( tylko dół musiałbym przemalować na pomarańczowo ) zestaw głośników mam już ( 5.1 + AUX ) a gdybym przemeblował to i owo to normalnie w NFS by się cieło miodzio ]:-> tylko jest jedno ale, jeżeli człowiek ma nerwowe ruchy i się moze wkurzyć to ten fotelik zacznie się bujać za mocno :lol2: no i jak ktoś dzwoni a ty akurat masz daleko do telefonu no to jak tu się zerwać żeby nic nie zniszczyć ;] w sumie to wole force dynamics 301. P.S Jak ktoś ma pytania czemu bym malował na pomarańczowo to gdzieś był taki temat o modowaniu pokoju, tam znajdziecie odpowiedź pod moim nickiem :P Edytowane 12 Lutego 2006 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 No fotel dentystyczny całkiem fajny, ale interesuje mnie jaki by można było zastosowac patent żeby to było idealne siedzisko:) Można by jeszcze siłowniki zamontowac taki force feedback czy jak się to nazywa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 No, jeżeli ktoś miałby materiał, spawarkę i umiał spawać to takie mebelki, a raczej mebel sam sobie zrobić. Koszta materiału, nie licząc oczywiście robocizny w własnym zakresie na pewno byłby kilkakrotnie mniejsze... Z czego się orientuję, wykonanie takiego "mebelka" nie zajęłoby więcej niżeli 5 dni x 8 godzin łącznie z obróbką i malowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 fajne a zarazem lipne. Ja czgoś takiego bym nie chciał. Np. denerwóję się że nie idzie mi coś i w co przywale??? a z telefonem to też racja a więc to lipa a i tak bym tam wszystkiego nie upchał (moje biurko bardziej pojemne) <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Szczerze to szkoda byłoby mi kaski na takie cuś! Wolałbym zrobić medernizacje PC :) PS: Dobre krzesło obrotowe i też świetnie i przyjemnie siedzi sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 jasne, napewno lepiej stworzyc coś własnego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Fotel dentystyczny ma jedną zaletę, przestałbym się w końcu garbić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Ale taki fotel miałby trzy, a nawet i cztery zalety jak dla Ciebie: I : Przestałbyś się garbić II : Wyleczyłbyś wszystkie zęby III : Pograłbyś sobie IV : Zrobiło by się więcej miejsca w pokoju ponieważ pozbyłbyś się swojego łóżka, któro zastąpiło by urządzenie wielofunkcyjne "Fotel dentist" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 ten pierwszy nie zly do sexu muglby byc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 ten pierwszy nie zly do sexu muglby byc :) ekhem my tu nie mówimy o mebelku z silikonu i botoxu tylko o tym metalowym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Ale wiesz co niektórzy uprawiaja sex na masce auta to dlaczego nie można byłoby na tym fotelu. Polak wszystko potrafi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Jeszcze tylko wtyczka w podparciu pod głowe i można wchodzić do Matrixa :D Hello Mr. Anderson :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 A ja mam biurko z biedronki za 50zl i jest calkiem niezle, poza tym ze jest polamane troche od uderzenia w klawisze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Większa podkladka, podstawka na piwo i katapulta dla nerwowych:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) e tam, samemu można sobie takie coś zmontować.. pare desek na krzyż, taśma makgajwerska, logitechy i mamy 5.1 za dodatkowe 5 złotych :D .. no i jest w pełni mobiilny zestaw... dodatkowo można siedzieć, stać, chodzić biegać.. chyba tlyko leżeć sie nie da... Edytowane 15 Lutego 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 e tam, samemu można sobie takie coś zmontować.. pare desek na krzyż, taśma makgajwerska, logitechy i mamy 5.1 za dodatkowe 5 złotych :D .. no i jest w pełni mobiilny zestaw... dodatkowo można siedzieć, stać, chodzić biegać.. chyba tlyko leżeć sie nie da... No ale wyobraź sobie nerwowego człowieka :) albo nagły zryw do telefonu :) no nie da rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 O Jezu! :wacko: Wtedy to juz bedzie mozna doslownie przyrosnac do fotela :-P Ten wynalazek nienajlepiej mi sie kojarzy, bo z wizyta u dentysty, jednak mimo wszystko podoba mi sie, bo jest wygodny (oby tylko byl :lol:), zajmuje malo miejsca, no i oczywiscie jest oryginalny, jedyny w swoim rodzaju. W pazdzierniku mam urodziny, wiec juz wiecie, co chce dostac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) imho może i jest wygodny.. ale nieergonomiczny... często siedząc przy kompie nagle muszę wziac np lutownice, czy jakiś inny śrubokręc żeby zresetować kompa :D na styk.. :twisted: no i wysiadać teraz z takeigo czegoś.. pewnie jeszcze z pasów się wypinać 5 punktowych :D... no way... obrotowe krzesło na kółkach rządzi!.. szybko i efektywnie można się nim poruszać po pokoju... (do kuchni nie zajadę bo jakiś inteligent postawił progi - bariery architektoniczne, w drzwiach i na przedpokój już się wyjechać nie da :lol: ) Shiningami bo ten zestaw mobilny uczy spokoju i opanowania :D.. myślisz ze tak łatwo manewrować i robić szybkie zwroty dzwigajac kompa, monitor, logitechy i subwoofer na barkach? :lol: Widzsz ma same zalety... bo często gracze są dosyć nerwowymi ludźmi :) Edytowane 16 Lutego 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...