DonCorleone91 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam! Szukam dobrego chłodzenia do procesora Athlon64 3200+. Przymierzam się do kupna tego procusia i już teraz chciałbym ustalić jakie chłodzonko mu musze zapewnić, żeby mi dobrze służył ;) Procesorek będe kręcił...mam nadzieję, że dojde do 2,7GHz więc nie chce żeby się spalił! Oto moje propozycje: 1 2 3 4 Jeśli macie inne propozycje to piszczie każdą rozpatrze ;) Pozdraiwam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja bym wybrał Freezera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberM Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 frezzer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 to co wyżej, freezer, jakośnie mam zaufania do wentyli z łopatkami dzieki pentagramowi;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 pewnie że freezee, heatpipie wyklucza pozostałych łopatkowców Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 to co wyżej, freezer, jakośnie mam zaufania do wentyli z łopatkami dzieki pentagramowi;)Hmm a do jakich masz? - do wentyli bez lopatek ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek_losu Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Bierz Freezera! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...