AMDX Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Jak na tym podzielić neo jeśli to nie ma wbudowanego modemu ADSL ?? coś się da z tym zrobić ?? raczej nie chcę kupić nowego modemu (z wejściem RJ-45 WAN) ale jeśli jest jakieś tanie rozwiązanie to czemu nie :D Gigabyte Wireless Router GN-BC01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Skoro ten Router nie ma wbudowanego modemu xDSL, to niestety musisz nabyć takowy ze złączem RJ45 i spiąć to. Słowem bezsensowene rozwiązanie. A najlepsze rozwiązanie jeśli chesz dzielic Neo, to sprzedać ten router i kupić właściwszy. Mimo straty w trakcie sprzedaży wyjdzie chyba i tak taniej albo porównywalnie z zakupem modemu, a kłopotów napewno mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuki85 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Radził bym kupić sprzęt D-Linka kombajn Router/Switch/Modem model DSL-504T lub 504G Ja posiadam 504G i dałem z używke 130zł i net chula ja trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...