Staslaw Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam.nie wiem czy w dobrym dziale umieszczam ten temat ale prosze o pomoc. otoz mam program dosc nieznany i chcialbym wszystkie opcje z menu i wszystkie ikony przetlumaczyc na jezyk polski.czy ktos moze mi powiedziec jak to zrobic?nazwa programu to MATEC.prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Poszukaj na necie moze gdzies jestes spolszczenie...jesli nie znajdziesz i masz troche checi to np:zainstaluj program Restartor i sam zrob sobie latke spolszczajaca.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staslaw Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Poszukaj na necie moze gdzies jestes spolszczenie...jesli nie znajdziesz i masz troche checi to np:zainstaluj program Restartor i sam zrob sobie latke spolszczajaca....a w jakim pliku moga byc zapisane dane o tym jak sien nazywaja ikony itp.?moze mozna zmienic tam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 ja do takich celów używałem resource hacker. edytor .exe, w którym można zmienić prawie wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staslaw Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 ok mam ten program ale nie wiem kurcze gdzie te rzeczy moga byc zapisane? czy moze w jakims DLL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staslaw Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 ok.ten program resource hacker nie jest w stanie otworzyc mi tego programu co chce pozmieniac w nim rozne rzeczy. jak biore otworz i wybieram plik z rozszezeniem EXE to wysyakuje napis: THIS IS NOT WIN32 EXECTUABLE FILE. prosze o pomoc bo to bardzo wazne dla mnie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...