Grzechu Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Bloki do testów zapewne zostana wysłane jakiś czas po przyjeździe Samhaina z Cebitu. Jeśli pojawią się testy to na bank Sam sie pochwali w tym wątku także trzeba czekać. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ostatnio kiedy z saem gadalem to mowil ze za jakies 3 tygodnie .. hehe aa jush minelo troszke wie3cej szasu :] wiec czekam cierpliwie dalej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Siemanko, ja mam pytanie z troszkę innej beczki. Otóż zamówiłem sobie F2G, na mojego 6800 i teraz pytanie: Jakie radiatorki władować na pamięci? Na zdjęciach bloku w Realitynet ciężko ocenić jego wysokość, prosiłbym więc ew. użytkowników o wypowiedzi, załączam fotkę 6800 AGP po zdjęciu chłodzenia KLIK!. EDIT: Czy TAKIE wejdą? Czy kupić TE? Jak z ich wydajnością? EDIT2: Wydaje mi się, że znalazłem odpowiedź, TU przeglądając moda Grzecha na JetPC, chyba wezme te zalmany, cztery niższe pod króćce wsadzę, a te wyższe na pozostałe. Te Revolteki nie zmieszczą się niestety, mam rację? Edytowane 10 Marca 2006 przez boroveeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zamówiłem ten bloczek F2G. Przyszedł do mnie dzisiaj.Moje pierwsze słowa jakie wydobyłem z siebie po otwożeniu opakowania brzmiały " o kur.. ale to małe". A tak serio to bloczek wykonany bardzo starannie, Opakowanie też ładne. Zadnych zastrzeżeń do realitynetu. Co do testów to jak złoże swoje WC, to troche potestuje. Niestety wyniki będe mógł porównać tylko do standardowego chłodzenia na mojej grafice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Ja tylko czekam na f2n na nf4 sli. Jak tylk się pojawi zamawiam go wraz z frostem na gpu. Czy jest bliżej znany czas premiery tego bloczku? Bo jeżeli jest to odległa data to chyba jednak wybiorę blok Misia. A co do konkursu to kiedy zostaną podane wyniki ? Edytowane 11 Marca 2006 przez hakervip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Siemanko, ja mam pytanie z troszkę innej beczki. Otóż zamówiłem sobie F2G, na mojego 6800 i teraz pytanie: Jakie radiatorki władować na pamięci? Na zdjęciach bloku w Realitynet ciężko ocenić jego wysokość, prosiłbym więc ew. użytkowników o wypowiedzi, załączam fotkę 6800 AGP po zdjęciu chłodzenia KLIK!. EDIT: Czy TAKIE wejdą? Czy kupić TE? Jak z ich wydajnością? EDIT2: Wydaje mi się, że znalazłem odpowiedź, TU przeglądając moda Grzecha na JetPC, chyba wezme te zalmany, cztery niższe pod króćce wsadzę, a te wyższe na pozostałe. Te Revolteki nie zmieszczą się niestety, mam rację? A takie by nie weszły?? LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 A co do konkursu to kiedy zostaną podane wyniki ?Tez sie zastanawiam. Konkurs sie juz danwno zakończył a wyników jak nie było tak nie ma. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 a ktoś mi poda poprawną odpowiedz na drugie pytanie skąd sie wzieła nazwa frost ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Wystarczyło torche pogrzebać na forum ;) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...52entry923852 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Wystarczyło torche pogrzebać na forum ;) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...52entry923852 no to całe szczeście zgadłem :) wcześniej to czytałem ale nie umiałem po raz drugi tego tematu znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 A kiedy zostały pokazane pierwsze bety bloczków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 A kiedy zostały pokazane pierwsze bety bloczków?To chyba to :) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=157563&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 No to podalem dwie poprawne odpowiedzi :P cos mi sie zdaje ze wyniki beda ogloszone jak Samhain wroci z cebitu. Nie zdziwilbym sie gdyby sponsor chcial byc przy losowaniu :) ale to jeszcze 2-3dni :) wytrzymamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 poprosze mnie wylosować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) A takie by nie weszły?? LINKBomba, chyba będą lepsze od tych Zalmana no i są niskoprofilowe więc powinny wejść, dzięki ;) Mam jeszce prośbę dla posiadaczy F2G, otóż byłbym wdzięczny za zdjęcie tego bloku z profilu (z boku), może być zamontowany na karcie. Edytowane 14 Marca 2006 przez boroveeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Gratuluje Jawor_ wygrany! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Kurcze .... ale szkoda .... chciałem coś wygrać. Gratuluje Jawor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Dzieki za gratulacje :) Jest to moja druga wygrana, zaraz za trojka w multi lotku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Bomba, chyba będą lepsze od tych Zalmana no i są niskoprofilowe więc powinny wejść, dzięki ;) Mam jeszce prośbę dla posiadaczy F2G, otóż byłbym wdzięczny za zdjęcie tego bloku z profilu (z boku), może być zamontowany na karcie. spoko,zawsze warto oblatac allegro i pare sklepow internetowych ;) Jawor Gratulacje :) Wiecie moze kiedy beda testy opublikowane??Sam nadal na Cebicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 juz wrocilem... pisze relacje, odsypiam i wracam do zycia ;) pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 kiedy mozna sie spodziewac fotek bloku na nb SLI?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 kiedy mozna sie spodziewac fotek bloku na nb SLI?? wkrotce :) jest nastepny w kolejnosci produkcji zapomnialem pogratulwoac zwyzieczcom... chcialem poinformowac, ze nagrody zostana wyslane do Was do poniedzialku. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hakervip Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 wkrotce :) jest nastepny w kolejnosci produkcji zapomnialem pogratulwoac zwyzieczcom... chcialem poinformowac, ze nagrody zostana wyslane do Was do poniedzialku. Pozdrawiam A jest może znana jakaś orientacyjna cena? Większa (mniejsza) od bloku F2n? I kiedy pojawią się testy bloków f2g i f2n? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 A jest może znana jakaś orientacyjna cena? Większa (mniejsza) od bloku F2n? I kiedy pojawią się testy bloków f2g i f2n? cena wieksza byc nie powinna.. co do testow... wkrotce bloki ida do recenzentow... na razie prosze wspierac sie opinia uzytkownikow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 a ja jak zwykle bede upierdliwy :) Sam moze jakies nowe nowosci w sprawie postepow prac nad f2g+mem? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 No wlasnie ,jeszcze zeby cena sie zamknela ponizej 150 <marzyciel> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 No wlasnie ,jeszcze zeby cena sie zamknela ponizej 150 <marzyciel> co do ceny, na razie nie chce sie wypowiadac... ale powiem ze bedzie uniwersalne maxymalnie jak sie da... i postaram sie zrobic wszystko 'przyjazne dla kieszeni' ;) as always ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 A jak z zaległymi zamówieniami (powstałymi przez wyjazd)? Poszły już do klientów? Bo się na F2G doczekać nie mogę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 A jak z zaległymi zamówieniami (powstałymi przez wyjazd)? Poszły już do klientów? Bo się na F2G doczekać nie mogę. :) sa pakowane, a ze tego duzio jest to chwile trwa... czesc poszla wczoraj, czesc idzie dzisiaj i przez caly weekend poczta tez bedzie miala co robic (urzad 24/24 ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Nareszcie wczoraj zamówiłem F2G kórde juz sie odczekac nie moge :-P :-P Sam kiedy go wyślesz do mnie :D :D Edytowane 20 Marca 2006 przez Kosiarz_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...