Jawor_ Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Samhain daj znac czy wyslales nagrody z konkursu bo pisze i pisze do Ciebie a nie dajesz znaku zycia :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Samhain daj znac czy wyslales nagrody z konkursu bo pisze i pisze do Ciebie a nie dajesz znaku zycia :D :P bo mi gg padlo :/ nagrody beda wyslane jutro pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Samhain, co jest z tymi zamówieniami? F2G zamówiłem dobre dwa tygodnie temu, zapłaciłem z góry a bloczka ni ma. Mogę zrozumieć, że macie nawał zamówień i wielkie zaległości, ale powinieneś chyba przynajmniej poinformować klienta przez email, że sprawa się jeszcze przeciągnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Samhain, co jest z tymi zamówieniami? F2G zamówiłem dobre dwa tygodnie temu, zapłaciłem z góry a bloczka ni ma. Mogę zrozumieć, że macie nawał zamówień i wielkie zaległości, ale powinieneś chyba przynajmniej poinformować klienta przez email, że sprawa się jeszcze przeciągnie... ee yy zaleglosci nie ma (tak duzych) sa okolo 3 dniowe... jesli paczka nie doszla to daj znac... anjdziemy ja, a maili nie dostalem - sorki... pisz na gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Uuu, no to beton jak poczta mi bloczek zgubiła... A o gg mówisz tym, które jest na stronie Realitynet? Bo na to piszę, ale odzewu brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Uuu, no to beton jak poczta mi bloczek zgubiła... A o gg mówisz tym, które jest na stronie Realitynet? Bo na to piszę, ale odzewu brak. pisz na to... jak bede przy kompie z gg to odpisze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Ja też zamówiłem 2 tyg temu (przed wyjazdem Sama na Cebit) dziś bloczek doszedł i jestem pod wrażeniem świetne wykonania, wydajność względem stockowego chłodzenia też porażająca, ogólnie Idle AC: 45* WC: 31* Stress AC: 75* WC: 40* Oc gpu AC: 510 mhz WC: 550 mhz nic dodać nic ująć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 No ja właśnie swojego odebrałem, bomba. Właśnie się do montażu przymierzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 boroveeK - Tylko wyłącz komputer do montażu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Spoko, wyłączyłem. Mam jednak inny problem- śrubki do montażu na czteropunktowe mocowanie są za krótkie. Nie da rady nałożyć nakrętek. 3-4 mm dłuższe byłyby ok. Byłbym wdzięczny, za jakieś zdjęcie F2G założonego na GF'a, bo może to ja coś źle kombinuję. Edytowane 24 Marca 2006 przez boroveeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Spoko, wyłączyłem. Mam jednak inny problem- śrubki do montażu na czteropunktowe mocowanie są za krótkie. Nie da rady nałożyć nakrętek. 3-4 mm dłuższe byłyby ok. Byłbym wdzięczny, za jakieś zdjęcie F2G założonego na GF'a, bo może to ja coś źle kombinuję. problem za krotkich srub zostal zgloszony wczoraj... trwaja prace nad naprawieniem tego ;) wiecej instrukcji masz na pw :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbilka Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) jaki jest obecnie czas realizacji zamowienia na f2g? - nadal sa opoznienia? czy przy tym bloku (choinka 12) wejda na pamieci radiatorki zalmana -wysokosc 6mm + ok 1mm pamiec? aha no i czy problem za krotkich srub zostal juz rozwiazany? :P Edit: Fotka karty A jaki jest przewidywalny termin rev2? :P Edytowane 27 Marca 2006 przez Zbilka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 jaki jest obecnie czas realizacji zamowienia na f2g? - nadal sa opoznienia? czy przy tym bloku (choinka 12) wejda na pamieci radiatorki zalmana -wysokosc 6mm + ok 1mm pamiec? aha no i czy problem za krotkich srub zostal juz rozwiazany? :P fotke grafiki daj a powiem czy bedzie problem... co do radiatorow zalmana... mniejsze wejda wyzsze nie... rev2 nad ktory mprace trwaja... bedzie mozna wstawic wyzsze radiatory opoznienie w f2g > max 2 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 czyżby nieoficjalna premiera F2G rev2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbilka Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) ee jak dobrze widze to nie - to chyba wersja z kroccami katowymi.. samhain - i jak bedzie problem z moja karta? Edytowane 28 Marca 2006 przez Zbilka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 ee jak dobrze widze to nie - to chyba wersja z kroccami katowymi.. samhain - i jak bedzie problem z moja karta? sorki teraz edit dopiero zobacyzlem... a masz fote bez chlodzenia ? ew zmierz jaka srednice maja otwory montazowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 ten bloczek na NB pasuje na ASR ?? ta z sygnaturki, niby na radiatorze mam jakies 33* ale jak znow poskladam WC to obnize V na wentylatorkach zeby bylo ciszej, wiec moze podniesc sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbilka Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 zmierzyc za bardzo nie mam jak ale wydaje mi sie, ze wszystkie karty z serii 6800, 7800, 7900 maja taki sam rozstaw i srednice otworow.. - troszke poszperalem i wedlug TEGO artykulu srednica otworow to 2 mm Ps. jesli potrzebujesz dokladniejszych zdjec karty bez chlodzenia to TU masz kilka. Co prawda wersja 6800 ultra ale rozstawy i srednice otworow chyba takie same.. Ps.2 widze ze srednice otworow "dla pamieci" sa inne - cos ok 2.5 - 3mm -akurat dla tego bloczka to nieistotne- ale moze przyda sie dla innego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 zmierzyc za bardzo nie mam jak ale wydaje mi sie, ze wszystkie karty z serii 6800, 7800, 7900 maja taki sam rozstaw i srednice otworow.. - troszke poszperalem i wedlug TEGO artykulu srednica otworow to 2 mm Ps. jesli potrzebujesz dokladniejszych zdjec karty bez chlodzenia to TU masz kilka. Co prawda wersja 6800 ultra ale rozstawy i srednice otworow chyba takie same.. Ps.2 widze ze srednice otworow "dla pamieci" sa inne - cos ok 2.5 - 3mm -akurat dla tego bloczka to nieistotne- ale moze przyda sie dla innego :P no wlasnie wspomaganie sie artami na necie jest bledne bo kilku klientow powinno miec srednice otworow 2mm a pasuja dystanse 3mm ;) blad producenta ze dal wieksze otwory? ;) zmierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbilka Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 z dokladnym zmierzeniem to bedzie problem bo karta siedzi w kompie, a ten ciagle pracuje :PP i jakos nie mam sily sciagac z niej chlodzenia bedzie wiec "pomiar na oko" :-P , zerkajac z boku pod radiator, przy uzyciu linijki bo suwmiarka sie nie podejdzie :( .., wydaje mi sie ze srednica otworow wynosi 2 mm -przynajmniej tyle wydaja sie miec kolki/sruby mocujace radiator, a te wchodza na styk.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 z dokladnym zmierzeniem to bedzie problem bo karta siedzi w kompie, a ten ciagle pracuje :PP i jakos nie mam sily sciagac z niej chlodzenia bedzie wiec "pomiar na oko" :-P , zerkajac z boku pod radiator, przy uzyciu linijki bo suwmiarka sie nie podejdzie :( .., wydaje mi sie ze srednica otworow wynosi 2 mm -przynajmniej tyle wydaja sie miec kolki/sruby mocujace radiator, a te wchodza na styk.. wiec na razie problem... ale niedlugo zostanie rozwiazany... F2g rev2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbilka Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 ehh tego sie obawialem.. :sad: w takim razie kolejne niedyskretne pytanie :-P Kiedy? ...i czemu tak pozno :-P ps. wiem ze niedlugo lub wkrotce :-P ale moze tak troszke dokladniej? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 ehh tego sie obawialem.. :sad: w takim razie kolejne niedyskretne pytanie :-P Kiedy? ...i czemu tak pozno :-P ps. wiem ze niedlugo lub wkrotce :-P ale moze tak troszke dokladniej? :lol: testy trwaja, jak sie powiada, wypuszcze na rynek pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 ja rowniez nie moge sie doczekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 kilku klientow zglosilo problem z mocowaniem 4 pktowym... odpowiedz szybka z naszej strony... inaczej mocowana zapinka przedstawiam F2g rev2 zapinka jest na dole... pierwsza zapinka jest zrobiona w miedzi, zapewnia to bardzo dobre mocowanie, otwor w miedzi jest nagrintowany co pozwala bez dodatkowych nakretek wkrecic srube dodatkowo w opcji wiekszej zapinki przykreca sie ja w otwor w miedzi zapinka na dole zapewnia lepsze mocowanie, dodatkowo krocce podnieslismy o 2mm w gore co pozwala zamontowac jeszcze wyzsze radiatory na pamieci karty graficznej blok jest w produkcji do sprzedazy powinien trafic w ciagu 14 dni... cena? nie ulega zmianie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Bardzo ladna konstrukcja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) Great ... bardzo pomysłowe rozwiązanie. Zwłaszcza nagwintowanie zapinki. No i oczywiscie podniesienie króćcy. Jednym słowem wszystko miodzio. :) Edytowane 18 Maja 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 oo wyglada prawie jak aluminiowy ;) czyli fajnie wyglada btw. samhain co z pompkami ?? jak duze opoznienie na nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 oo wyglada prawie jak aluminiowy ;) czyli fajnie wyglada btw. samhain co z pompkami ?? jak duze opoznienie na nie ? Tosz to czarno białe zdjęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 moze faktycznie po zoomie ale na pierwszy rzut oka tego nie dostrzeglem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...