Skocz do zawartości
samhain

Realitynet F2g Oraz F2n

Rekomendowane odpowiedzi

taki srebrny(szkoda ze taki nie jest) wygląda miodnie z pleksą :lol: podoba mi sie ;)

krocce wyzej to na + i zapinki tez na + ogolnie GJ :D

wyglad za to nadrabia ceną,bo jakbym mial placic 40zł wiecej za chromowany blok np od Mate to podziekuje ;)

I chcialbym Ci podziekowac za to ze rozwijasz idee wc w polsce,wprowadzasz co jakis krotszy czas cos nowego ,im wiecej zrobisz tym bardziej ludzie beda Cie cenic ;)

Pozdro Pozdro

Edytowane przez Nicko13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość mariush190

mój remiksowy wynalazek:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Testy dopiero po ziezdzie O/C & modders :D Bo wtedy sie zaopatrze w jakies inne zabawki do mojego WC.

EDIT: Zapomiałem dodać ze to jest F2N z złączkami kątowymi, obrotwymi. Ma załozoną zapinke od F2G. Takie rozwiązanie bardziej mi odpowiadało.

Edytowane przez mariush190

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Długo trzeba czekać na przesyłkę z realitynet ??

zalezy co zamowisz... ze wzgledu na wyprzedaz...

ale nie powinienes dluzej niz 4 dni

informuje wszem i wobec ze z dniem dzisiejszym wyszly ze sklepu jzu bloki Frost 2 slim... do zjazdu ich an pewno nie bedzie... czy pozniej? nie wiem... w koncu nadchodzi nowy krol :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalezy co zamowisz... ze wzgledu na wyprzedaz...

ale nie powinienes dluzej niz 4 dni

informuje wszem i wobec ze z dniem dzisiejszym wyszly ze sklepu jzu bloki Frost 2 slim... do zjazdu ich an pewno nie bedzie... czy pozniej? nie wiem... w koncu nadchodzi nowy krol :)

mnie ciekawi co z blokami na pamieci ram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

f2nb zamówiłem i zapłaciłem w niedzielę...ciesze się, że trafiłem na promocję, bo o maly włos wspomógłbym finansowo misia...a tak zaoszczędziłem hmmm 30 pln na samym bloczku :)

Edytowane przez mattnick

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej banditos cicho :P :)

moze na swieta zrobi prezent i uchyli rabka tajemnicy :)

powiem tylko, ze wszystkie maszyny i wszystkie zasoby ludzkie sa ustawione tak by skonczyc i pokazac blok na swieta a by od stycznia byl w sprzedazy...

powiem tylko tyle:

- jest wielki i ciezki,

- zmiany sa duze wiec nie ma numeracji a dostal 'xywe' w postaci Hammerhead,

- miedz niklowana + plexi,

chyba wiecej nie moge zdradzic na razie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam chyba pobiłeś dziś rekord sprzedaży. 20 bloków f2g w jeden dzień:) Musisz ich więcej robić. I pamiętaj aby jeden dla mnie odłożyć.

:oops: :oops: :oops: :oops: mea culpa... no coz padl kolejny rekord i z niego sie bardzo ciesze... teraz maszyny ida na swieta na konserwacje i w nowym roku walka od nowa :) niech odpoczna wykonaly przez ten rok kawal dobrej roboty...

odlozony bedzie jak sie wyprodukuje... :) pierwszy z partii ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hah, dzięki za życzenia świąteczne od Realitynet :) . Może troche nie na temat, ale nie chcę zakładać nowego tmatu: Czy Colder NB będzie niklowany?

co do zyczen... taki mily sadze prezencik... mam nadzieje, ze sie nikt nie obrazi i nie wezmie tego za nagabywanie...

co do pytania... tak Colder NB bedzie niklowany :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samhain nic nie musi, Samhain chce ;)

i nie Samhain a Realitynet, juz dawno przestalem Sam to robic...

bloki koncza sie produkowac, najpierw F3d zchodzi pozniej F2g i reszta a bedzie ich duuuzo wiec stay tuned :)

a pozniej?

nic nie powiem ze juz jest F4 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi