Wronek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 22-23 kwietnia we Wrocławskim budynku NOT odbędą się Targi Tuningu Komputerów a na nim to na co kochają aktywni modderzy - konkurs obudów ;) Zapraszam na stronę domową imprezy oraz do relacji z poprzednich edycji Zgloszenia prosze kierowac na adres konkurs@targi.pc-tuning.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 kilka tematów n/t wrocławskich targów już było ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 kilka tematów n/t wrocławskich targów już było ;] Ano były, to racja. Ale ten jest wątek jest skierowany głównie do modderów którzy chcą wystartować w konkursie. Jako organizator tu też będę w wrzucał info na temat aktualnych postępów w przygotowaniach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Cześć Wronuś :P słyszałem, że zgodziłeś się na małe O/C na targach ;) dobra decyzja :P * szczegóły niech pozostaną tajemnicą :D Pozdro Wronek B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Cześć Wronuś :P słyszałem, że zgodziłeś się na małe O/C na targach ;) dobra decyzja :P * szczegóły niech pozostaną tajemnicą :D Pozdro Wronek B) Szkoda że z wykładów o o/c nic nie wyszło. A tego dość mocno brakuje w programie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 A czy ta buda z kątowników alu na stronie głównej to nie jest działanie na podświadomość ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronek Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 A czy ta buda z kątowników alu na stronie głównej to nie jest działanie na podświadomość ? ;] Ta buda po prostu pasuje do hasła i głównego motywu Targów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 kurde, wy to sie macie fajnie,bo u mnie w katowicach to te targi chyba nigdy niezagoszcza :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRaBaRz.oS Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 @korbelsky elo!! :) ja jestem z Chorzowa :D ale jade do wrocka :) tylko musze skończyć projekt :) Pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronek Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 kurde, wy to sie macie fajnie,bo u mnie w katowicach to te targi chyba nigdy niezagoszcza :-| Wy to w Katowicach macie fajnie, macie blisko zarówno do krakowskich Tarków jak i Wrocławskich :D Btw. doszedł kolejny sponsor główny - MSI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Szkoda że z wykładów o o/c nic nie wyszło. A tego dość mocno brakuje w programie ;) my tam jeszcze ostatniego slowa nie powiedzieli :) (to ze mna rozmawiales przez telefon i pisalem maila) poprostu trzeba usiasc przez chwile i ustalic dokladnie co i jak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 my tam jeszcze ostatniego slowa nie powiedzieli :) (to ze mna rozmawiales przez telefon i pisalem maila) poprostu trzeba usiasc przez chwile i ustalic dokladnie co i jak :) Powiedziałem Devilowi K-ce, żeby pomyślał o prowadzeniu takiego wykłady, powiedział, że przemyśli sprawę. Wronuś, do kiedy trzebaby dać znać czy będzie chętny do prowadzenia takiego wykładu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronek Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Powiedziałem Devilowi K-ce, żeby pomyślał o prowadzeniu takiego wykłady, powiedział, że przemyśli sprawę. Wronuś, do kiedy trzebaby dać znać czy będzie chętny do prowadzenia takiego wykładu :>Byłoby dobrze do końca lutego. Im później tym trudniej wrzucić to do terminarza. Przy okazji zapraszam na stronę NOT-u, czyli miejsca gdzie będą Targi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 ja sie wybieram z gdyni.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Dla zainteresowanych noclegiem - znane jest już miejsce i cena http://targi.pc-tuning.pl/index.php?action...content&ktory=4 Hotel Piast, 25zł/osoby. Minuta spacerkiem do dworca, dwie minuty do NOT-u gdzie odbywają się Targi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Dla zainteresowanych noclegiem - znane jest już miejsce i cena http://targi.pc-tuning.pl/index.php?action...content&ktory=4 Hotel Piast, 25zł/osoby. Minuta spacerkiem do dworca, dwie minuty do NOT-u gdzie odbywają się Targi. No dobrze wiedzieć :) Wybiera się ktoś Lublina aby samotnie nie jechać ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...