autococker Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Chce kupic sprzet za ponad 6000zł sama skrzynia lecz niewiem w jakim sklepie internetowym (tanim) mam dokonac tego zakupu tak zeby nie było problemow z reklamacja,chodzi mi o solidna i uczciwa firme z ludzmi ktorzy znaja sie na swojej pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) apollo.pl jeden z najtańszych proline.pl jeden z najtanszych komputronik.pl ( tu troche drozej) to takie trzy najlepsze sklepy wg mnie Edytowane 13 Lutego 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 ja zawsze kupowalem w komputroniku chyba z 10 razy i nigdy nie bylo problemow szybka przesyłka i towar w idealnym stanie ... ostatnio kupilem w apollo.pl w sobote mi dostarczyli sprzet ... ale juz go wczoraj zepsułem wrrrrr mam tylko nadzieje ze nie bede mial problemow z gwarancją .... i ze oni pokryją koszt przesyłki wtedy ... w komputroniku oni pokrywają przesyłke w razie zepsucia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) Jesli jestes z wroca, to co to za pytanie. Procz proline (poline.pl), i arest (arest.pl), sa jeszcze 4speed (4speed.pl) i sirius (sirius.pl) no i oczywiscie angela (angela.pl) jesli chcialbys conieco ubajezyc :) edit: chetnie tobie pomoge w zlozeniu takiego cacka :-P sprzetu za 6kafli jeszcze nie kompletowalem , w siriusie i angeli moge zalatwic jakies znizki. :) Edytowane 13 Lutego 2006 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 www.skapiec.pl podstawowy link do cen, wprawdzie nie ma wszystkiego ale tak orientacyjnie to jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...