Skocz do zawartości
autococker

Jaki Sklep Internetowy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Chce kupic sprzet za ponad 6000zł sama skrzynia lecz niewiem w jakim sklepie internetowym (tanim) mam dokonac tego zakupu tak zeby nie było problemow z reklamacja,chodzi mi o solidna i uczciwa firme z ludzmi ktorzy znaja sie na swojej pracy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

apollo.pl jeden z najtańszych

proline.pl jeden z najtanszych

komputronik.pl ( tu troche drozej)

to takie trzy najlepsze sklepy wg mnie

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zawsze kupowalem w komputroniku chyba z 10 razy i nigdy nie bylo problemow szybka przesyłka i towar w idealnym stanie ...

ostatnio kupilem w apollo.pl w sobote mi dostarczyli sprzet ... ale juz go wczoraj zepsułem wrrrrr mam tylko nadzieje ze nie bede mial problemow z gwarancją .... i ze oni pokryją koszt przesyłki wtedy ...

w komputroniku oni pokrywają przesyłke w razie zepsucia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli jestes z wroca, to co to za pytanie.

Procz proline (poline.pl), i arest (arest.pl), sa jeszcze 4speed (4speed.pl) i sirius (sirius.pl) no i oczywiscie angela (angela.pl) jesli chcialbys conieco ubajezyc :)

edit: chetnie tobie pomoge w zlozeniu takiego cacka :-P sprzetu za 6kafli jeszcze nie kompletowalem , w siriusie i angeli moge zalatwic jakies znizki. :)

Edytowane przez toman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi