akslow Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 nie moge sobie poradzic ze zniszczeniem oltarza Orli w lokacji z lodowa forteca. Wiem gdzie jest jednakze maszyna do otwierania ukrytych drzwi nie dziala. Nadal pisze "obejmi mrok" POMOCY!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 musisz zagadac z nickademusem , a potem odpowiednio strzelic maszynka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 juz z nim rozmawialem. A maszynka szczelam (teoretycznie trafia w te sciane z przejciem) ale sie nic nie dzieje. Tylko tekst Obejmji Mrok czy cos takiego. Moze chodzi o ten oltarz na 1 pietrze??? nie wiem co jest grane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 poteleportuj sie tym obrazem co jest na 1 pietrze przy schodach , kazda odpowiedz przenosi w inne miejsce , jak sie przeniesiesz dobrze to sie otworza drzwiczki i wtedy maszynka otwiera drzwi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 czy tak samo liniowy jak pierwsza cześć????????? A gdyby porównać do Baldura???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Jest wrecz nudny. Moze to moja opinia ale ja sie zanudzilem. Baldur's byl duzo lepszy. Nieporonywalnie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Do baldura nie powinno sie porownywac bo to jest inna skala , pozatym w iwd zalozenie jest nieco inne niz w baldurze. Natomiast jesli chodzi o iwd1 vs. iwd2 to po niejednokrotnym przejsciu obydwu czesci sadze, ze dwojka , mimo iz jest rownie liniowa co jedynka , to jest lepsza. (chociazby graficznie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Tylko graficznie. Chociaz 2 nie ukonczylem. Poprostu denerwowalo mnie kilku godzinne bieganie po tych samych lokacjach. Aczkolwiek gra jest warta uwagi. Sa gusta i gusciki. trzeba sie przekonac na wlasnej skorze. Ja osobiscie sie zawiodlem. Ale zagraj i sam sie przekonaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Ale zagraj i sam sie przekonaj.nie ma to jak wniosek koncowy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 No ba. Godzine nad tym myslalem :) Zreszta ja nigdy nie czytam recenzji sam zagram, zobacze i ocenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 po prostu szkoda mi czas u zeby po dwóch dniach grania....połapać sie jak ta gra jest liniowa-----czego wrecz nienawidze w gierkach...wszystko moze byc juhowe ale musi bc nieliniowa:) szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Jest liniowy, powiedzialbym nawet bardzo. Pograj w Ultime Online. Ja wziolem sie za to wczoraj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Jest liniowy, powiedzialbym nawet bardzo. Pograj w Ultime Online. Ja wziolem sie za to wczoraj :) Co to jest, bo obilo mi sie o uszy a nie wiem co to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Stary RPG gra sie tylko w internecie. Tworzysz postac i ja rozwiajasz. Wiele nie moge napisac bo zaczolem wczoraj w nocy. Ale jest ktos na Tweaku kto wie wiecej. Duzo wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilopez Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Icewind Dale II jest tak nudny że szok. Lepiej załatw Neverwinter Nights bo jest duuużo lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Duzo???? Jest 10000000 razy lepsze. Chociaz tez liniowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 W koncowej planszy musimy isc do podziemi gdzie mamy do rozwizzania kilka zagadek typowo logicznych, pierwsza z nich polega na takim ustawieniu dzwigni aby otworzyly kolejne drzwi i to jest problem. Robilem to na dziesiatki sposobow, na scianie obok jest coprawda wzor kostek ale nie pasuje, ciagle pojawia sie jakis koles i musze z nim walczyc, moze ktos zna kombinacje tych dzwigni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyra Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 na www.gryonline.pl byla pelana solucja.....ja dzieki niej przeszedlem ten fragment gry.....polecam zajrzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 walcze tam z takim smokiem - Chahopek straznik i ni ch... nie umiem go pokonac - moze ktos ma na niego jakis dobry sposob? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Nikt nie przeszedl IWD2 do 5 rozdzialu? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 z tego co ja pamiętam to wystarczy zabic wszystkich w podziemiach i kuniec ale dawno grałem więc moge sie mylic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Hmmm :/ zabilem wszystkich w podziemiu, a potem i tak musialem sie z nim bic :( tzn. nie przebieralem sie w szaty nowicjuszy, tylko od razu wioooo rozwalilem wszystkich, wywolalaem smoka i teraz nie umiem mu dac rady :/ moze jakies inne sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 jutro ci napisze oki bo kumpel to przechodzil nie dawno i pewnie pamięta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ooo bede bardzo wdzieczny, bo zaczyna mnie to wkurzac :) pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandam wing Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 nie wsadzaj tego betonowego guwna po wyjsciu z podziemi jak wszystkich zabijesz. Nie dziekuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Jako ze pewnie malo osob to pamieta , ale moze Tak wiec ( po parokrotnym przejsciu BG , Bg2 , BG2tob , ) nadszedl czas na IWD 1 , a teraz na IWD2 i oto moje pytanie -- czy po przywolaniu zywiolaka ( nie zaleznie czy przez maga , czy przez kaplana ) on sie kieruje przeciwko tobie ?? . Bo w BG -- przy magu byla walka umyslow , a Kaplana nie musial z nim walczyc , Natomiast w IWD 2 - zywiolak najpierw walczy z twoimo przeciwnikam ( czemu nie mozna nim sterowac ?? ) a pozniej walczy przeciwko twojej druzynie - o co chodzi i czy tak jest ( bedzie ) zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ale chodzi ci o elementala.Bo jesli puszczasz jakiegos demona to musisz miec ochrone przed złem i wtedy on nie bedzie cie atakowa (dawno w to grałem :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 chodzi mi o zywiolaka ( ognie , wody powietrza ziemi ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Spróbój zucic na druzyne "ochrona przed złem".(Dawno nie grałem i nie pamiętam ale gra jest kultowa :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENEK Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Witam, jeżeli ktoś mi może pomóc do tej wiekowej acz świetnej sagi to wielki plz., utknąłem od koniec, w świątyni ,gdzie niedługo mam walczyś ze smoczą królową (wejście do świątyni strzeże pare szkieletów mieczników i kapłanka), pokonałem w środku wszystkich (żywiołaki wody itp) i nie wiem jak się dostać przez drzwi dalej, bo są zabezpieczone czarami, nie ma żadnego klucza, a czary na drzwi nie działają. Co robić dalej bo ice wind dale przeszedłem 2x i tera młucę dodatki. POMOCY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...