Skocz do zawartości
akslow

Icewind Dale 2 + Heart of Winter

Rekomendowane odpowiedzi

Heh, cały ambaras w tym żeby to było jeszcze po naszemu a nie obca mowa :lol: , ale dzięki, właśnie o ten finał mi chodzi jak się za tą bramę dostać aby ukączyć tą przygodę ( na tym rysunku nr 3 !!), może pamietasz??

Pozdro.

http://www.planetbaldursgate.com/iwd/walkh...w/seaice5.shtml

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy gralem w angielska wersje i tam mozna bylo wybrac czy zlodziej ma zadawac obrazenia z 3ej edycji Add czyli (1d6 na 2 levele ) albo z 2 (obrazenia mnozone) teraz tez zainstalowalem i nie widze nigdzie tej opcji > To samo bylo zreszta przy okreslaniu statystyk . Mozna bylo wybrac czy chce sie losowac czy samemu ustawiac. Co jest ?? Czy da sie to gdzies zmienic ??

Wiem ze stara gra ale napewno wielu z was ja gralo wiec poradzcie cos...

THQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skoro juz temat odgrzebany to i ja dorzuce swoje 3 grosze.

otoz zaczolem grac ostatnio i powiem krotko:

jak na poczatku mnie wkrecila, tak czym dluzej gram jest nudniej. za bardzo liniowa.

ale jesli ktos lubi polaczenie diablo i i prawdziwego cRPG to sie fajnie przy tym pobawi. i przy dwojce i jedynce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc,mam problem z ta gra a dokladnie z 1 miejscem, sa to laboratoria w 5 rozdziale,gdzie musze stworzyc napoj dla Nheroo z żądel wiwern i korzenia mandragory,tylko ze nie wiem jak to zrobic,klade na 1 stol korzen a na 2 zadla i nic ...

moze ktos pamieta rozwiazanie

z gory dziekuje

Edit:Spoko juz przeszedlem ten 5 rozdzial,pomagac nie trzeba :P

Edytowane przez guru

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi