pit Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Pomoglbym Ci sam, ale za duzo czasu minelo jak to ostatni raz przechodzilem wiec.... http://www.planetbaldursgate.com/iwd/walkh...w/seaice5.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENEK Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Heh, cały ambaras w tym żeby to było jeszcze po naszemu a nie obca mowa :lol: , ale dzięki, właśnie o ten finał mi chodzi jak się za tą bramę dostać aby ukączyć tą przygodę ( na tym rysunku nr 3 !!), może pamietasz?? Pozdro. http://www.planetbaldursgate.com/iwd/walkh...w/seaice5.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 http://www.planetbaldursgate.com/iwd/walkh...ges/seaice4.jpg klucz ma Sahaugin Prince (3 na rysunku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENEK Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Wieeelkie dzięki powinno teraz jakoś pójść :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Kiedy gralem w angielska wersje i tam mozna bylo wybrac czy zlodziej ma zadawac obrazenia z 3ej edycji Add czyli (1d6 na 2 levele ) albo z 2 (obrazenia mnozone) teraz tez zainstalowalem i nie widze nigdzie tej opcji > To samo bylo zreszta przy okreslaniu statystyk . Mozna bylo wybrac czy chce sie losowac czy samemu ustawiac. Co jest ?? Czy da sie to gdzies zmienic ?? Wiem ze stara gra ale napewno wielu z was ja gralo wiec poradzcie cos... THQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 yyy ja nic nie pamietam zeby w id 2 byl wybor miedzy ad&d 2 a 3..... nic mi sie takiego nie przypomina... moze miales jakies przywidzenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 taki wybor jest w ID, ale 1. wiem bo teraz gram :D. fajna gierka nawet. chociaz imho saga BG jest lepsiejsza :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 I 3 edycja to nie AD&D tylko D&D. Wyrzucili "Advanced" z nazwy, żeby nie zniechęcać klientów :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwester Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 Fajna gra nie wiem czemu tylko nie mogłem przejść w legowisku tych wężo-ludzi bo sie duch pokazać nie chciał a tak to spox GRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! polecam..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 skoro juz temat odgrzebany to i ja dorzuce swoje 3 grosze. otoz zaczolem grac ostatnio i powiem krotko: jak na poczatku mnie wkrecila, tak czym dluzej gram jest nudniej. za bardzo liniowa. ale jesli ktos lubi polaczenie diablo i i prawdziwego cRPG to sie fajnie przy tym pobawi. i przy dwojce i jedynce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 23 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2004 przeszedłem całą, wg mnie gra ciekawa i fajna, grywalność ogromna :D wg lepsza od IWD1 i NWN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) czesc,mam problem z ta gra a dokladnie z 1 miejscem, sa to laboratoria w 5 rozdziale,gdzie musze stworzyc napoj dla Nheroo z żądel wiwern i korzenia mandragory,tylko ze nie wiem jak to zrobic,klade na 1 stol korzen a na 2 zadla i nic ... moze ktos pamieta rozwiazanie z gory dziekuje Edit:Spoko juz przeszedlem ten 5 rozdzial,pomagac nie trzeba :P Edytowane 30 Października 2005 przez guru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Czy mozna sciagnac patcha spolszczjacego do Ice Winddale 2 czy musze kupic gre po polsku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 musisz kupic gre po polsku, wydatek niewielki bo 19.99 w extraklasyce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...