kabull Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ostatnio kupilem używaną obudowę bez zasilacza(identyczna jast tutajhttp://abcresellers.bigstep.com/item.html?PRID=1289906). Ma wlacznik z boku. e zasilacze które widzialem są albo za duże albo nie pasują. W związku z tym mam pytanie: Czy można zrobić włącznik z zamka od klawiatury :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 To powinno być możliwe. Jednak jeśli planujesz podłączyć zasilacz AT to nie polecam, żeby czały czas płynął przez niego prąd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Czy można zrobić jakieś obejście przy zasice AT? cZY Z ATX będzie mniej problemów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuniarz Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 czy mi sie wydaje, czy ta padaka obudowa kosztuje 119 USD ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 czy mi sie wydaje, czy ta padaka obudowa kosztuje 119 USD ???Dostałem ją za 10zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 kurcze, niezle wolaja jak za taka obudowe. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Jestem 117USD do przodu :D :D :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Tak bez problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...