nogal Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Witam, wlasnie mi sie cos komp zjeb@(#$ włączyłem gierke , zwis , dalem reset i pokazał po restarcie kilka dziwnych znaczków obok ekranu początkowego przy tescie ramu i sprawdzaniu dyskow itp. - zwis. Potem resetnałem znowu , zwis przy probie odpalenia windowsa , reset dalem znowu i zminiejszylem FSB i sie zawiesil przy scandisku, po kolejnym resecie juz nawet monitor sie nie wlacza ... niestety nie mam mozliwosci sprawdzenia co padlo. Co to może byc ?? wykluczam grafe bo wsadzilem ze starego kompa i dalej to samo... niestety nie moge sprawdzic innych podzespolow w ten sam sposob... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ja bym stawiał na zasiłke...:?. Albo proca :?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ja bym stawiał na zasiłke...:?. Albo proca :?. mysle ze padnięcie zasiłki byłoby bardziej efektowne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 znaczy sie masz nadzieje ze to zasiłka a nie proc :D tez bym tak wolał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 znaczy sie masz nadzieje ze to zasiłka a nie proc :D tez bym tak wolał :P zasilka jeszcze na gwarancji , proc nie ... ale zasilke mam z komputronika i wymiana trwala by dlugo , a proc moge miec juz w poniedzialek nowy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 dziwne znaczki?? hmmm, bylo cos w podboie jak wsadzilem dodatkowa kosc pamieci - byla zepsuta :(:( ja bym stawial na to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 tee.. a czy startuje Ci zasilka ? (slyszysz jakikolwiek dzwiek wydobywajacy sie z kompa) - sfajczenie zasilki nie musi byc efektowne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 zobaczylem wczoraj proca to byl jakby lekko spocony, czy cos , a kolo rdzenia byla ciemna nieduza smuga - tak wielkosci rdzenia. Ram - mozliwe, zasilka się włącza , żadnych dzwięków komp nie wydobywa , bo mam popsuty speaker :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 zobaczylem wczoraj proca to byl jakby lekko spocony, czy cos , a kolo rdzenia byla ciemna nieduza smuga - tak wielkosci rdzenia. Ram - mozliwe, zasilka się włącza , żadnych dzwięków komp nie wydobywa , bo mam popsuty speaker :)Coś takiego piszesz i jeszcze się pytasz co siestało??? Wybacz... Napisz tylko dla pewności na jkich sutawieniach chodził. Może niedawno zakłądałeś cooler i lekko krzywo to wyszło? :? Wygląda po prostu na to że go przypaliłeśtroszkę i za wiele już nie zdziałasz na nim... Choć oczywiście możę to nie być jego wina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Najprawdopobniej CPU. Ale RAM-u takze nie mozna wykluczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Jak piszesz o (prawdopodobnym)spaleniu i o wygladzie to najprawdopodobniej proc poszedl! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 oficjalna wiadomość - mobo padła śmiercią wczesną - miała tylko 14 miesięcy :( Teraz czas na młodszą siostre - Epox 8K5A2 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...