Skocz do zawartości
nogal

komp się sfajfczył :(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wlasnie mi sie cos komp zjeb@(#$ włączyłem gierke , zwis , dalem reset i pokazał po restarcie kilka dziwnych znaczków obok ekranu początkowego przy tescie ramu i sprawdzaniu dyskow itp. - zwis. Potem resetnałem znowu , zwis przy probie odpalenia windowsa , reset dalem znowu i zminiejszylem FSB i sie zawiesil przy scandisku, po kolejnym resecie juz nawet monitor sie nie wlacza ... niestety nie mam mozliwosci sprawdzenia co padlo. Co to może byc ?? wykluczam grafe bo wsadzilem ze starego kompa i dalej to samo... niestety nie moge sprawdzic innych podzespolow w ten sam sposob...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znaczy sie masz nadzieje ze to zasiłka a nie proc :D

tez bym tak wolał :P

zasilka jeszcze na gwarancji , proc nie ... ale zasilke mam z komputronika i wymiana trwala by dlugo , a proc moge miec juz w poniedzialek nowy ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobaczylem wczoraj proca to byl jakby lekko spocony, czy cos , a kolo rdzenia byla ciemna nieduza smuga - tak wielkosci rdzenia. Ram - mozliwe, zasilka się włącza , żadnych dzwięków komp nie wydobywa , bo mam popsuty speaker :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobaczylem wczoraj proca to byl jakby lekko spocony, czy cos , a kolo rdzenia byla ciemna nieduza smuga - tak wielkosci rdzenia. Ram - mozliwe, zasilka się włącza , żadnych dzwięków komp nie wydobywa , bo mam popsuty speaker :)

Coś takiego piszesz i jeszcze się pytasz co siestało???

Wybacz...

Napisz tylko dla pewności na jkich sutawieniach chodził. Może niedawno zakłądałeś cooler i lekko krzywo to wyszło? :?

Wygląda po prostu na to że go przypaliłeśtroszkę i za wiele już nie zdziałasz na nim...

Choć oczywiście możę to nie być jego wina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...