lincoln Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Witam mam maly dylemat, ktora mobo kupic. pod socket A Athlon 2400+ 768mb(3x256mb) GF6600 mam do wyboru: ASUS A7N8X EPOX 8RDA3i EPOX 8RDA+ ktora wedlug was, wybrac?? :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 zadna z tych ... :wink:abit nf7... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) Zalezy do czego plyta. Jak chcesz krecic to propozycja s4t1n'a bedzie najlepsza, a jak nie zalezy Ci na duzym O/C i chcesz miec niezly dzwiek na plycie to wez Asus'a A7N8X lub Epox'a 8RDA+ (mam ta ostatnia i dzwiek z soundstorm'a jest very good ;) ). Mozesz jeszcze wybrac Abita NF7-S (ma soundstorm'a + kontroler sata) Edytowane 13 Lutego 2006 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lincoln Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) Zalezy do czego plyta. Jak chcesz krecic to propozycja s4t1n'a bedzie najlepsza, a jak nie zalezy Ci na duzym O/C i chcesz miec niezly dzwiek na plycie to wez Asus'a A7N8X lub Epox'a 8RDA+ (mam ta ostatnia i dzwiek z soundstorm'a jest very good ;) ). Mozesz jeszcze wybrac Abita NF7-S (ma soundstorm'a + kontroler sata) krecic cos tam bede. tyle ze kasy za duzo nie mam, bo juz wykosztowalem sie na grafike zasilke i chlodzenie. A mobo i tak chce zmienic bo mam zasrane kt333 :( Abity troche stoja w cenie, a na plytke chce wydac z 180zl.... Edytowane 13 Lutego 2006 przez lincoln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Abita do 150 chyba można dorwać, przynajmniej na allegro, a tak to bierz epoxa 8rda+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lincoln Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Abita do 150 chyba można dorwać, przynajmniej na allegro, a tak to bierz epoxa 8rda+. 150 raczej nie... chyba ze wersja nf-s2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...