Spade Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Mam problem z grafika gdyz podczas wlaczania jakich kolwiek gier 3d wszystko zaczyna sie kopac komp sie resetuje badz wychodzi z gry :? cuz problem mam juz od pewnego czasu ale ze zadko gram w gry to mnie to za bardzo nie przeszkadzalo ale ostatnio moj braciszek zaczal chciec macic i cio wscieka sie bo mu komp nie dziala :angry: pamietam ze kiedys znalazlem stare sterowniki do nvidi i wszystko dzialalo idealnie :) ale cuz od tamtego czasu mialem wiele formatek i nie tylko i sterowniki przepadly sadzilem ze moze byc to wina przegrzewania wiec kupilem nowy orginalny wentylatorek do mojego gfa ale to tez nic nie dalo :-| wydalem tylko 40 zl na marne ale cuz wiem ze nie jest to wina plyty ani niczego innego bo wymienialem ostatnio cale wnetrze kompa i nadal sie tak dzieje zostala mi tylko do wymiany grafika i nagrywarka i teraz mam dylemat czy da sie jakos naprawic moja graficzke z gory bardzo dziekuje za wszelkie mozliwosci i podpowiedzi pozdrawiam i milego dzioneczka B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkShadowPL Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Oczywiscie ze się da <_< na innym kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spade Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 a czymogbys powiedziec cos wiecej na ten temat ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 zmieniając "całe wnętrze" zmieniłeś też zasilacz? napisz jaki masz i resztę sprzętu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vobro Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Ja mam trochę podobny problem. Mam GeForce FX 5200 i podczas grania w Emergency 3 nagle zaczęły się na ekranie pojawiać białe rozbłyski. Dotknąłem radiatora i mało się nie sparzyłem (karta nie miała wentylatora). Wyłączyłem kmpa. Teraz nie mogę nawet dłużej pograć w Quake 4, bo gaśnie obraz i komp się resetuje, a wcześniej mogłem grać non stop. Czy karta się przegrzała?? Proszę o konkretna odpowiedź co robić, jestem trochę mało doświadczony! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...