Gość Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 http://www.mod-planet.com/forum/viewtopic.php?t=1331 jak sie podoba? myslicie ze mam sznase?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Doloz do tego fure i komore :D Mod bardzo przyjemny, zobaczymy jaka pojawi Ci sie konkurencja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 4) wszystkie zgłoszone myszki zostaną oddane pod ocenę czytelników w specjalnej ankiecie umieszczonej 11 marca na łamach serwisu.jak by co wiedzie na co glosowac:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Najbrzydsza myszka jaką widziałem :|. Brzydko pomalowana i krzywo wycięte brzegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 o Boże .... masz marne szanse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Może w dniu wykonania wyglądała lepiej. Masz rację > "nie wygląda już tak świeżo". Ja również tak uważam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Najbrzydsza myszka jaką widziałem :|. Brzydko pomalowana i krzywo wycięte brzegi :F czytaj ze zrozumieniem nie jest pomalowana... jest oklejona skora. nie ma na niej ani kropli farby Edytowane 14 Lutego 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 niesamowity brzydal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Lepiej uważaj :] Piszący ten post ma dużą ochotę na zasilator :P (obecny ze starości zaczął piszczeć ;) ) A że jest konkurs o modowaniu myszaków, to w końcu mnie to skłoni do dokończenia tego co zacząłem już chwilę temu- jedna z fotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 jedyne co mi sie tu podoba to usuniecie funkcji samoczynnego przygasania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 może takie wykorzystanie starych myszek jest lepsze? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) ja mam a4tech'a, który juz od razu świeci. Na dokle na czerwono na górze na niebiesko, bo jest niebieskoprzezroczysta :). Jedyną rzeczą do zmodowania byłby napis, który widać jak szczur jest poruszany lub guziki i rolka :) http://www.ttecx.de/picture.php?r_link=htt...n_image_002.jpg Edytowane 14 Lutego 2006 przez mattnick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Szkoda ze za takie mody nie ma przewidzianej ustawowo kary :lol: mogłeś chociaż klawisze po przycięciu podszlifować na okrągło :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 to sie jeszcze zrobi:D czas jest do 10marca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pekaok Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 mattnick - mam tą mychę przy laptopie... nie wyobrażam sobie grania na niej, że o urodzie już nie wspomnę :] Jak dla mnie to jest w niej do zmiany wszystko :mur: Arnie... jak lubisz takie robótki to załatw sobie lepiej kawałek krowiej, łaciatej skóry B) - efekt murowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Mogłoby coś z tego być bo pomysł ciekawy... ale nieestetyczne wykonanie... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Tzn. brzydal :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 mattnick - mam tą mychę przy laptopie... nie wyobrażam sobie grania na niej, że o urodzie już nie wspomnę :] Jak dla mnie to jest w niej do zmiany wszystko :mur:ja nie narzekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...