Skocz do zawartości
Gość

Mysza Mod:p

Rekomendowane odpowiedzi

4) wszystkie zgłoszone myszki zostaną oddane pod ocenę czytelników w specjalnej ankiecie umieszczonej 11 marca na łamach serwisu.

jak by co wiedzie na co glosowac:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najbrzydsza myszka jaką widziałem :|. Brzydko pomalowana i krzywo wycięte brzegi

:F czytaj ze zrozumieniem nie jest pomalowana... jest oklejona skora. nie ma na niej ani kropli farby

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej uważaj :]

Piszący ten post ma dużą ochotę na zasilator :P (obecny ze starości zaczął piszczeć ;) )

A że jest konkurs o modowaniu myszaków, to w końcu mnie to skłoni do dokończenia tego co zacząłem już chwilę temu- jedna z fotek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam a4tech'a, który juz od razu świeci. Na dokle na czerwono na górze na niebiesko, bo jest niebieskoprzezroczysta :). Jedyną rzeczą do zmodowania byłby napis, który widać jak szczur jest poruszany lub guziki i rolka :)

http://www.ttecx.de/picture.php?r_link=htt...n_image_002.jpg

Edytowane przez mattnick

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mattnick - mam tą mychę przy laptopie... nie wyobrażam sobie grania na niej, że o urodzie już nie wspomnę :] Jak dla mnie to jest w niej do zmiany wszystko :mur:

Arnie... jak lubisz takie robótki to załatw sobie lepiej kawałek krowiej, łaciatej skóry B) - efekt murowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi