Skocz do zawartości
druidbartek

Jak Zmusić Explorera Do Wyświetlania Rozmiaru Folderów

Rekomendowane odpowiedzi

witam ponownie :D

standardowo w windowsie jesli widok ustawi się na szczegóły to jest wyświetlana nazwa, rozmiar data itp. Ale rozmiar wyświetla tylko plików. I chciałem zapytać czy jest jakaś możliwośc, np edycji w rejestrze czy coś, żeby jednak pokazywał ten rozmiar - ściślej to rozmiar plików wewnątrz oczywiście :D

total commander też nie potrafi, natomiast taki prog np explorerXP to potrafi ale wolałbym żeby winshita też dało sie zmusić :unsure:

tu zamiszczam skrinszot dla pewności że jasno wyjaśniłem o co mi chodzi

Dołączona grafika

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam ponownie :D

standardowo w windowsie jesli widok ustawi się na szczegóły to jest wyświetlana nazwa, rozmiar data itp. Ale rozmiar wyświetla tylko plików. I chciałem zapytać czy jest jakaś możliwośc, np edycji w rejestrze czy coś, żeby jednak pokazywał ten rozmiar - ściślej to rozmiar plików wewnątrz oczywiście :D

total commander też nie potrafi, natomiast taki prog np explorerXP to potrafi ale wolałbym żeby winshita też dało sie zmusić :unsure:

tu zamiszczam skrinszot dla pewności że jasno wyjaśniłem o co mi chodzi

pozdrawiam

nie ma takiej możliwości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi