druidbartek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 witam ponownie :D standardowo w windowsie jesli widok ustawi się na szczegóły to jest wyświetlana nazwa, rozmiar data itp. Ale rozmiar wyświetla tylko plików. I chciałem zapytać czy jest jakaś możliwośc, np edycji w rejestrze czy coś, żeby jednak pokazywał ten rozmiar - ściślej to rozmiar plików wewnątrz oczywiście :D total commander też nie potrafi, natomiast taki prog np explorerXP to potrafi ale wolałbym żeby winshita też dało sie zmusić :unsure: tu zamiszczam skrinszot dla pewności że jasno wyjaśniłem o co mi chodzi pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 witam ponownie :D standardowo w windowsie jesli widok ustawi się na szczegóły to jest wyświetlana nazwa, rozmiar data itp. Ale rozmiar wyświetla tylko plików. I chciałem zapytać czy jest jakaś możliwośc, np edycji w rejestrze czy coś, żeby jednak pokazywał ten rozmiar - ściślej to rozmiar plików wewnątrz oczywiście :D total commander też nie potrafi, natomiast taki prog np explorerXP to potrafi ale wolałbym żeby winshita też dało sie zmusić :unsure: tu zamiszczam skrinszot dla pewności że jasno wyjaśniłem o co mi chodzi pozdrawiam nie ma takiej możliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Total commander to potrafi, wystarczy na katalogu wcisnąć spacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...