szymon4417 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Potrzebuję nowych i tanich słuchawek do odtwarzacza mp3. Myślałem o Sennheiserach mx200. Czy opłaca się je kupować czy lepiej coś innego? Na słuchawki mam około 30zł. Czy na tych sennheiserach odczuję różnicę po przesiadce z najtańszych no-name? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Wiesz ja Senny mx200 omijam ze względu na to, że są ciche. Grają czysto, ale w autobusie to tragedia szum przebija się przez muzykę. Jak już Szenach myślisz to proponowałbym mx400 głośnie, czysto grają i nawet mają całkiem całkiem bass jak na nie basowe słuchawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon4417 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 A ja właśnie chciałbym mieć BASS :razz: To może jakieś KOSSy Philipsy panasy lub sony?? Co w tej cenie można kupić dobrego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 No niegadaj że MX200 są ciche grają głośniej niż moje trzy poprzedniczki typu Philips, Thomson Creative wszystkie grały ciszej i to sporo... Jaki masz mp3 bo to też ważne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon4417 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) No więc player wygrałem na stronie planet sagem. Wygląda tak jak tę najtańsze z allegro ale ma napis sagem. Ale może to tylko napis <_< Może takie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85844940 Dodam że słuchawki nie muszą być douszne, ale mają mieć jak najlepszy bas. Edytowane 13 Lutego 2006 przez szymon4417 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Jak chcesz bassu to nie widze innego rozwiązania jak dozbierać i kupic koss spark the plug ale to juz 60 zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Hmm nie przesadzam w moim odczuciu na Micro Zenie i Muvo TX grają cicho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...