Ruido Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Hej mam taki sprzecik : procek : AMD Athlon XP 1800XP plyta glowna : Microstar KT3 Ultra (MS-6380E) BOX pamiec ram : Kingston DDR 256 MB PC-333 wiatraczek na procku : Cooler Master AAC-001 obudowa : ModeCom Emotion Zasilacz : HuntKey LW-8250 karta graficzna : GeForce4 Ti-4400 Asus V8440 Deluxe BOX karta dzwiekowa : zintegrowana z plyta glowna Hmmm co byscie radzili tutaj dodac, zeby chodzilo cisze i przede wszystkim zeby bylo chlodniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zapodać WC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Hej mam taki sprzecik : procek : AMD Athlon XP 1800XP plyta glowna : Microstar KT3 Ultra (MS-6380E) BOX pamiec ram : Kingston DDR 256 MB PC-333 wiatraczek na procku : Cooler Master AAC-001 obudowa : ModeCom Emotion Zasilacz : HuntKey LW-8250 karta graficzna : GeForce4 Ti-4400 Asus V8440 Deluxe BOX karta dzwiekowa : zintegrowana z plyta glowna Hmmm co byscie radzili tutaj dodac, zeby chodzilo cisze i przede wszystkim zeby bylo chlodniej :P jaką masz temperature na procu ??? jak masz wysoką to kup volcano 7+ w trybie low jest extrymalnie wydajny i przedewszystkim cichy !!! włóż w bude ze 4 coolery 2 wwiew i 2 wydech i kręć brachu ile wleźie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Komputerek juz pracuje jakies 4 godzinki, a co do temp. procka to na obrazku macie wszystko co potrzebne, jakies jeszcze rady co do ochlodzenia mojego sprzetu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Jakie podzespoły byscie radzili by dobrze chlodzic woda destylowana ??? Interesuje mnie chlodzenie woda destylowana wszystkich podzespolow w kompie jakie sie da Jakbyscie mogli poddac pelne nazwy (i jakbyscie mogli napiac co do czego, bo lamka na ten temat jest :? ), najlepiej ze sklepu http://www.4max.com.pl/ albo z komputronika (www.komputronik.pl) Hmm WC zmiesci sie cale w sredniej obudowie, czy zbiorniczek bedzie musial byc na zew. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ruido Wiem ze jestes new na naszym forum, ale to nie tlumaczy cie z tego ze, zapodajesz pytania walkowane mnuuuuuuuuuuuuustfo razy. Poszukaj na forum, zanajdziesz all odpowiedzi. Skorzystaj z wyszukiwarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Ruido Wiem ze jestes new na naszym forum, ale to nie tlumaczy cie z tego ze, zapodajesz pytania walkowane mnuuuuuuuuuuuuustfo razy. Poszukaj na forum, zanajdziesz all odpowiedzi. Skorzystaj z wyszukiwarki. oki dzieks 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ... wiatraczek na procku : Cooler Master AAC-001 ... jak Ty wytrzymujesz przy tym wentylatorku - 60x60 i 5400 rpm ile to dB ze 40 chyba :( nawet zmiana na Titana D5TB (35zl) da poprawe i w temp. i w ciszy jak masz wiecej kasy to kup cos z miedzianym radiatorem i wentylem 80x80 osobiscie polecam wpisac do wyszukiwarki Zalman CNPS 3100+ lub Zalman CNPS 6000 AlCu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 jak masz wiecej kasy to kup cos z miedzianym radiatorem Volcano 7+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A ja bym Ci radził <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Titan TTC-CU5TB. Z tego co pamiętam kosztuje 80zł. Opis masz TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 łykaj Volcano 7+. mam Coolermastera HHC-001 a kumpel Volcano 7+ i w porównaniu do tego coolermastera Volcano wymiata a przy tym ma regulator obrotów co jest niezwykle przktyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Takie jeszcze jedno pytanko, bo nie chce otwierac nowego tematu. Jaki bylby mniejwiecej koszt chlodzenia kompa wodą ????? (chodzi mi o chlodzenie wszystkich mozliwych podzespolow kompa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 duzy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Takie jeszcze jedno pytanko, bo nie chce otwierac nowego tematu. Jaki bylby mniejwiecej koszt chlodzenia kompa wodą ????? (chodzi mi o chlodzenie wszystkich mozliwych podzespolow kompa) nie bardzo duzy jak ktos przedemna napisal ale nie niski ale jak by tak policzyc pozadne chldozenie typu Volcano 7+ nie pamietam nazwy tego dwustronego radiatpra na grafe bez wentylka to sa jakies koszta dolozyc jeszcze pare zloty i mozna juz cos o wc myslec :-) Chlodniczke mozna tanio Bloczki teraz jest jakis wybur i ceny sa niezle pompki tez :-) itd,,,,, ja jak mial bym inwestowac w chlodzenie to teraz tylko wc :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...