Skocz do zawartości
Fenirzo

===Najniższe ceny > where ?

Rekomendowane odpowiedzi

Domyślam się że ten topic był już wiele razy , ale czas płynie i może coś nowego pojawiło się na horyzońcie .

Gdzie obecnie , najtaniej można kupić podzespoły do kompa .

Ja narazie doszukałem się czegoś takiego http://www.monel.pl/cennik.html tylko nie wiem czy to , aby napewno najniższe cenny .

Btw: mają tam epoxy 8) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domyślam się że ten topic był już wiele razy , ale czas płynie i może coś nowego pojawiło się na horyzońcie .

Gdzie obecnie , najtaniej można kupić podzespoły do kompa .

Ja narazie doszukałem się czegoś takiego http://www.monel.pl/cennik.html tylko nie wiem czy to , aby napewno najniższe cenny . 

Btw: mają tam epoxy  8) .

na oslej jest przyklejony podobny topic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najniższe ceny?? www.allegro.pl szukaj ludzi majacych firmy i sklepy, sprzedaja na allegro super tanio, nówki z gwarancja, znajdz pewnego sprzedawce i masz najtanszy w polsce sklep internetowy :D:D

nie zawsze... wlasnie poszukuje 256 ddr kingstona 333mhz i jakos nie widze tam zadnej atrakcyjnej oferty a 360 zybla na nowe niestety nie mam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

512DDR pc333 SAMSUNG, nówka, 3lata gwarancji, za 449zł + 20zł przesyłka kurierem, Razem wychodzi 470zł za pamięc - w sklepie 770zł... sami widzicie :D

300 pln roznicy 8O cos mi sie wierzyc nie chce 8O moze ci wsadzili ddr266 bo takie przypadki byly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najniższe ceny?? www.allegro.pl szukaj ludzi majacych firmy i sklepy, sprzedaja na allegro super tanio, nówki z gwarancja, znajdz pewnego sprzedawce i masz najtanszy w polsce sklep internetowy :D:D

Trzeba naprwadę sporo szukać , a ciekawe cenowo towary często skaczą dużo za dużo w górę przez idiotów :twisted: .

Btw: nie wiedziałem , że na monel nie ma Vatu, ale chyba sprzedają też detalicznie , skoro jest możliwość ratalnego kupna to raczej to nie jest niedetaliczne 8) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...