JuLeK Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Nieźle co..? Cel jest chłodzony SAMYM radiatorem od Titana D7TB i ma 50C (jedyna wada) :wink: Jednak te 0.13um robi swoje :) Nie wiem po co te Cele mają napięcie defaultowe aż 1.475V... :P I po co im wentyle? Sprawdźcie, czy wasze też tak chodzą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Jeszcze nie probowalem tak zrobic. Ale nie omieszkam :) Gratuluje wyboru dobrego procka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Przy okazji zdejmowania Coolera, zobaczyłem jaką mam serię: SL 5Y5 MALAY... Trzymam właśnie Cela w ręku :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Cytat Gratuluje wyboru dobrego procka :Dniezly tekst. jeszcze troche i zagrasz w reklamie ktora wygra na smiechu warte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Cytat Cytat Gratuluje wyboru dobrego procka :D niezly tekst. jeszcze troche i zagrasz w reklamie ktora wygra na smiechu warteSprobuj ze swoim tak zrobic. To bedziesz mogl wystepowac w reklamie Intela :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Cytat Przy okazji zdejmowania Coolera, zobaczyłem jaką mam serię: SL 5Y5 MALAY... Trzymam właśnie Cela w ręku :wink: Albo masz dwa kompy, albo oszukujesz :roll: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Powiem Ci, że ani to, ani to :D Mam 3 kompy :lol: :wink: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 a ja puscilem mojego athlona na 300mhz, kto nie wierzy niech mi podesle maila z prozba o podeslanie screen'a =) a puscilem kiedys tb 1ghz axia na samym radiatorze (od fop'a 38), @ 933mhz, 1.1V na abicie kt7a kumpla, temp. kolo 60-70C byla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Cytat Powiem Ci, że ani to, ani to :D Mam 3 kompy :lol: :wink: :D Grrrrrr......... Missed :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Cytat Cytat Cytat Gratuluje wyboru dobrego procka :D niezly tekst. jeszcze troche i zagrasz w reklamie ktora wygra na smiechu warteSprobuj ze swoim tak zrobic. To bedziesz mogl wystepowac w reklamie Intela :)))ja niestety tego nie musze robic bo mu procek jest za szybki. a celki to jak via c3 :) chodza bez wentyla co tylko swiczy o ich niskiej wydajnosci, bo wydajny procek by sie dawno przegrzal gdyby byl wydajny:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Cytat Cytat Cytat Cytat Gratuluje wyboru dobrego procka :D niezly tekst. jeszcze troche i zagrasz w reklamie ktora wygra na smiechu warteSprobuj ze swoim tak zrobic. To bedziesz mogl wystepowac w reklamie Intela :)))ja niestety tego nie musze robic bo mu procek jest za szybki. a celki to jak via c3 :) chodza bez wentyla co tylko swiczy o ich niskiej wydajnosci, bo wydajny procek by sie dawno przegrzal gdyby byl wydajny:D Powiem tylko tyle: LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Ja mialem durona 600 to działał na vcore 1.2 albo cos takiego bez zadnego chłodzenia (dosłownie) a na jadrze mogłem trzymac palca, niestety odpalenie jakiejs gierki lub benchmarka powodowało zwis :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 z czego ty masz skore? z teflonu ?? :P taki durak z 5-10 W ciepla wydzielal, musialo byc chociaz mocno cieple bo ma taki malutki rdzen :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 qrde mialem kiedy nawet filmi nagrany ale gdzies mi zniknołz serva na stronce i nie wiem jak :( moze to AMD sie włamało i celowo usuneło ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 Cytat Cytat Cytat Cytat Gratuluje wyboru dobrego procka :D niezly tekst. jeszcze troche i zagrasz w reklamie ktora wygra na smiechu warteSprobuj ze swoim tak zrobic. To bedziesz mogl wystepowac w reklamie Intela :)))ja niestety tego nie musze robic bo mu procek jest za szybki. a celki to jak via c3 :) chodza bez wentyla co tylko swiczy o ich niskiej wydajnosci, bo wydajny procek by sie dawno przegrzal gdyby byl wydajny:D Acha, czyli wydajnosc procka mierzymy po jego grzaniu sie. Brawo, wymysliles nowa teorie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Cytat Cytat Cytat Cytat Cytat Gratuluje wyboru dobrego procka :D niezly tekst. jeszcze troche i zagrasz w reklamie ktora wygra na smiechu warteSprobuj ze swoim tak zrobic. To bedziesz mogl wystepowac w reklamie Intela :)))ja niestety tego nie musze robic bo mu procek jest za szybki. a celki to jak via c3 :) chodza bez wentyla co tylko swiczy o ich niskiej wydajnosci, bo wydajny procek by sie dawno przegrzal gdyby byl wydajny:D Acha, czyli wydajnosc procka mierzymy po jego grzaniu sie. Brawo, wymysliles nowa teorie :Dna przykladzie demona predkosci viac3 tak stwierdzam a ciebie zatkalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Cytat Cytat Gratuluje wyboru dobrego procka :D niezly tekst. jeszcze troche i zagrasz w reklamie ktora wygra na smiechu warte do NYNY !!! Ty juz <span style="color:red;">[ciach!]</span>a bardziej po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lony to chyba być nie możesz, zjebie zasrany, najpierw sie czegos dowiedz, moze poczytaj elementarz z pierwszej klasy (moze ci sie uda) i do piero wtedy sie odzywaj ty <span style="color:red;">[ciach!]</span>o z muzgiem zbudowanym z odpadów amd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Cytat Cytat Cytat Gratuluje wyboru dobrego procka :D niezly tekst. jeszcze troche i zagrasz w reklamie ktora wygra na smiechu warte do NYNY !!! Ty juz kurcze bardziej po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lony to chyba być nie możesz, zjebie zasrany, najpierw sie czegos dowiedz, moze poczytaj elementarz z pierwszej klasy (moze ci sie uda) i do piero wtedy sie odzywaj ty <span style="color:red;">[ciach!]</span>o z muzgiem zbudowanym z odpadów amd hmmm....Robi się ciekawie,choć pewno niedługo cenzura zadziała i skasują twój post. A amd i tak jest lepsze niż intel.A jeśli zawet założymy (oczywiście błędnie)że są sobie równe to i tak na korzyść Amd przemawia cena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Cytat Cytat Cytat Cytat Gratuluje wyboru dobrego procka :D niezly tekst. jeszcze troche i zagrasz w reklamie ktora wygra na smiechu warte do NYNY !!! Ty juz kurcze bardziej po<span style="color:red;">[ciach!]</span>lony to chyba być nie możesz, zjebie zasrany, najpierw sie czegos dowiedz, moze poczytaj elementarz z pierwszej klasy (moze ci sie uda) i do piero wtedy sie odzywaj ty <span style="color:red;">[ciach!]</span>o z muzgiem zbudowanym z odpadów amd hmmm....Robi się ciekawie,choć pewno niedługo cenzura zadziała i skasują twój post. A amd i tak jest lepsze niż intel.A jeśli zawet założymy (oczywiście błędnie)że są sobie równe to i tak na korzyść Amd przemawia cena. Nie chodzi mi o wydajność, bo każdy ma różne poglądy, jednemu sie podoba AMD, drugiemu Intel. W koncu gdyby bylo tylko AMD lub Intel to nie byloby konkurencji no i procesory kosztowalyby krocie. Wiec powinnismy sie cieszyc gdy np kumpel ma procesor innej firmy. Ja tam mam swoje poglady i nie chce sie wypowiadac. Poza tym w wypowiedzi NYNy-ego w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia mnie holernie jego podejscie, on ma amd i wszystko inne dla niego to guwno. ok niech tak mysli, ale dlaczego wszyscy musza czytac te jego bzdury ???? ps. Z góry przepraszam za te moje bluzgi w poprzednim poscie, ale mnie krew zalała, wogóle to tego nynego chcialbym spotkac na ulicy a wtedy jestem pewien ze nie mialby takiego niewyparzonego jezyka. ------------------------------------------------- moj config : SUN Sparc ultra 5 360 MHz, 256 MB ram SUN Solaris 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Na moim p4 tez mam wylaczony wenty i mam 15 stopni na niczym a na stress 30 i ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Kiedyś założyłem na radiatorek kodera wcz/p wiatraczek - pochodził godzinke i ..... 8O się stopił.... temp. układu chłodzącego 240 stopni :twisted: Wydajność - nooooo - może Z80 (choć wątpie żeby aż tyle) moc wyjściowa 600W I ktoś tu twierdzi że wydajność = temperatura :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Cytat Na moim p4 tez mam wylaczony wenty i mam 15 stopni na niczym a na stress 30 i okPopraw sobie czujnik temp. bo masz przeklamania. Na powietrzu nie mozna miec 15 st C w miesiacu maj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Chyba że w nocy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 ludzie dobrze że to forum internetowe bo byście sie po gębach chlastali :evil: dla mnie i amd i intel jest spoko. wcześniej miałem P3 teraz mam Durona a jeszcze wcześniej to też było jakoś na zmianę. jak będę wymieniał to albo na AthlonaXP albo na P4 albo na grom wie co. ale po kiego wała się o to spierać. jest amd jest intel, przydałabysię jakaś konkurencja jeszcze, my mamy niższe ceny. a każdy kupuje co chce. i nikt mi nie wmusi tego czy tamtego. przestancie być pirdo...... fanatykami :evil: to że teraz kupuje GF4TI wcześniej miałem GF2TI, GF2MX nie znaczy że jestem fanem NVidii; tylko że tak wybrałem ale nikogo nie nakłaniam do kupna karty tej firmy. chcesz to kupuj nie to nie ja ci mogę ewentualnie powiedzieć co mnie w tym sprzęcie denerwuje a co jest spoko; reszta to twoja decyzja. jak któraś z firm coś zwali to kupie u konkurencji a nie będę zaślepiony tą jedną. KONIEC BIADOLENIA :D :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 ave yuri, he, he nawiasem mówiąc celerony wykonane w 0,13 naprawdę potrafią chodzić bez wentylatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...