MacieX Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ja mam SFERIĘ a wy?? (mam 128kb/s)-oszukane (na korzysc)bo transfery mam ponad 500kb/s :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 ja mam SFERIĘ a wy?? (mam 128kb/s)-oszukane (na korzysc)bo transfery mam ponad 500kb/s :) o qurde tepsa tez tak mogla by oszukiwac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 przeciez tpsa tez oszukuje tylko w odwrotna strone na niekozysc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A jakiego masz providera i czy cos kombonowales z urzadzeniem ????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 moj provider to tpsa neostrada+ i modem z opcja routingu lucent pipeline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja mam chello 512 kbps... znam maciexa... nic nie kombinowal, a transfery ma kosmiczne :)))))... cena troche za wysoka i za mala dostepnosc sferii... ale polecam... i sferie i chello :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 a ja chello nie polecam. mam internet przez prywatnego providera i transferki 350 kb/s a upload 1 mbit , pingi z CS po 30 (mówie o polskich serwerach). do szczęścia brakuje mi tylko publicznego IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 To ja sie nie bede chwalil swiom SDI :( :( :( TPSA sie nie stara o transfery bo na w brod klientów i jest Monopolem Polskiego rynku komunikacyjnego. Za dostawce to bym dozucil tez TELE2 choc ceny maja astronomiczne. Slyszalem tez ze przez radiowa sa wyzsze transfery niz na SDI ze 4razy a szybkosc 128kb/s za okolo 110zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 lacze 10mb dostawca CCS na mnie jednego maxymalnie jak ciagnolem to 1mb :P nik nie daje szybciej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 lacze 10mb dostawca CCS na mnie jednego maxymalnie jak ciagnolem to 1mb :P nik nie daje szybciejTy jestes poza konkursem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 A jakiego masz providera i czy cos kombonowales z urzadzeniem ?????????a ty radomek kiedys w rozmowie nie wizyles mi.... ze czasami tak jest :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 lacze 10mb dostawca CCS na mnie jednego maxymalnie jak ciagnolem to 1mb :P nik nie daje szybciejTy jestes poza konkursem :wink: czemu ?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 lacze 10mb dostawca CCS na mnie jednego maxymalnie jak ciagnolem to 1mb :P nik nie daje szybciejTy jestes poza konkursem :wink: czemu ?? :roll: bo jako chyba jedyny jestes w Kanadzie i robisz tam rozne rzeczy i znasz roznych ludzi ;-)), a tu sie liczy nasza szara polska rzeczywistosc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 To ja sie nie bede chwalil swiom SDI :( :( :( TPSA sie nie stara o transfery bo na w brod klientów i jest Monopolem Polskiego rynku komunikacyjnego. Za dostawce to bym dozucil tez TELE2 choc ceny maja astronomiczne. Slyszalem tez ze przez radiowa sa wyzsze transfery niz na SDI ze 4razy a szybkosc 128kb/s za okolo 110zeta Mam radiowy internet od Tele2. Za 512 kbps płacę z kumplami na spółke około 400 zł, na głowę wychodzi po 50 zł... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a w polsce to chell o na maxa wypasione lacza ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 @Home - kablowka Download do 4Mbit/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a w polsce to chell o na maxa wypasione lacza !mam nadzieję że to był żart :) LoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 mówisz o chello satelitarnym(które zlikwidowali) czy o kablowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 nie wiem ktore ma znajomy ale jak bylem u nige to swietnei sie sprawowalo zadnych awarji nic super transferki ! ale dowiem sie co mial czy ma i dam znac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a jakie były transfery ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 hmm nie pamietam dokladnie ale szybko ciagnelismy poruwnywalem z transfakami polpak hmm cieagnelismy z kazy 5 likow i kazdy srednio po 100 Kilo ! czyli razme na daje 500 pewnie poszlo by wiecej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 no to bylo to sare chello-sattelite, ktorego juz nie ma.....a na polpager ja ciagne po kilka plikow po 150-250 tez kazaa power :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 no to bylo to sare chello-sattelite, ktorego juz nie ma.....a na polpager ja ciagne po kilka plikow po 150-250 tez kazaa power :) nie wiem jescze co to bylo czy jest czemu go nie ma tak pozatym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 bo sie3 wycofali z polski, poprostu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 a jam mam astercity 128kbps i przesyly dochodzace do ponad 1,6Mbps :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Co tu duzo mowic, 12kB/s max... :( slowem SDI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Co tu duzo mowic, 12kB/s max... :( slowem SDI ech, czy musisz to przypominac? ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 lacze 10mb dostawca CCS na mnie jednego maxymalnie jak ciagnolem to 1mb :P nik nie daje szybciej przebije Cie na Polibudzie w Poznaniu jak malo osob ciagnie pliki na laborkach i z drugiej strony jest dobry serwer to 1mb/s to standart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 lacze 10mb dostawca CCS na mnie jednego maxymalnie jak ciagnolem to 1mb :P nik nie daje szybciej przebije Cie na Polibudzie w Poznaniu jak malo osob ciagnie pliki na laborkach i z drugiej strony jest dobry serwer to 1mb/s to standart Potwierdzam! Fajne mają to łącze na polibudzie :D Ja osobiście wyciągnąłem tam coś ok. 680kB/s. Mało mi szczena nie opadła jak zobaczyłem taki transferek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Raf i DomanR, mysle ze nei ma czym sie podniecac, takie szybkie lacza sa i w kawiarenkach i na uniwerkach wiec bez przesady. A niektorzy maja takie tylko dla siebie i to za naprawde niewielkie pieniadze wiec jest roznica. Jak macie kontakty to popytajcie sie jakie lacza maja w pokojach ludzie w danii albo w szwecji... hehehe Polibudy u nas sie chowaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...