kilobajt Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 A ja mam ADSL z neti i mam max DL 80kB/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 neo 640 :D na 3osoby, a caly czas chodzi jak bym mial ja sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 PRONET 10Mbit/s 8) ale czasem bym ich ciach :twisted: 55zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maq4all Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Ja mam 2mbit/s z TkTelekom (wspóldzielone w sieci), maksymalny transfer to miałem kiedyś 534kb/s :D, ale tak na codzień to mam 300 parę kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Ja mam 64kbit/s przez Wifi (to była jedyna sensowna alternatywa dla przekletego modemu :evil: :evil: ) Łącze kiszka ,czasem sie wybija :twisted: (do 2Mbit ) ale rzadko. Za to provider to profesjonalista :D jedyna awaria od paru miesiecy kiedy mialem net trwała 10min, koles naprawia także w niedzielę,jest linia hotline,daje 20 MB miejsca na serwerze na www,ftp,email ,, Łacze nie ma żadnych limitów,sygnał jest mocny i stabilny :D niedawno wymienił anteny i jest jeszcze lepiej :D :D bedzie wkrótce remap portu (nie ma publicznego IP :cry: )i indywidualne logowanie do sieci :twisted: jedyna rzecz to przepustowosc ,ale myśle że jak poczuje konkurencję to bedzie lepiej :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris1987 Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Ja mam neo 128kbs. Osiagam 16-20 KBs i jedyne co mnie wkurza to ten głupi limit :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Ja mam 1mbit z Dialogu za 99zeta miesiecznie i jestem bardzo zadowolony. Zadnych limitow, stale ip i do tego te transferki po 120-130kBs :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Wreszcie doczekałem sie 128kbit/s bez gupich limitów. Można po ludzku w ET na tym grac bo z 64 to nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Ja, jakoze jestem mieszkancem puław to podpiety jestem do ogólnomiejskiej sieci PULNET do tego łacze sie przez proxy JUNGu :D transfery to rekord 4,5 MB z www (srednio ok 1 a jak bida serv to 200-300 ponizej 100 raczej nie zchodzi) Upload to samo ;) A i dotego ogólnomiejska siec LAN :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Neo 128.... i pieprzony limit 5gb... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GruVby Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Ja mam Neo+ 640 Kbps i jestem w miarę zadowolony, ale jednak to za mało (myślę, że do ok 20 Mbps jest ciągle po jakimś czasie za mało). Ale przynajmniej da się oglądać tvfly.com no i nie jest to modem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 a ja mam w osiedlowke za 40zl/miech. transfery 100-600kB/s - w zaleznosci od pory dnia :) maxymalnie mialem 1100kB/s :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...