arthi Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Z kartki do np. Worda:) Ktory jest najlepszy, wiem ze jest jakis rosyjski Fine Reader czy jakos tak...i czy to jest wlasnie do tego o czym mysle(patrz temat). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 kiedys sprawdzalem chyba FineReadera - i moich bazgrolow :P nie ruszal - szybciej bylo wklepywac z klawirki (a nie jestem dobrym klepaczem) :( a ze to byly notatki z wykladow to przy okazji klepania przyswoilem co nieco wiedzy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Hehe no wlasnie ja tez do tego...a co mi tam tez sprobuje tego Fine Reader'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Fine Reader na 100% nie odczyta pisma odręcznego :cry: , szkoda fatygi. Może jakąś kaligrafię, ale wątpię, chyba, że poświęcisz czas na jeden charakter pisma i go (FR) "nauczysz". Ogólnie to powodzenia :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Fine Reader na 100% nie odczyta pisma odręcznego :cry: , szkoda fatygi. Może jakąś kaligrafię, ale wątpię, chyba, że poświęcisz czas na jeden charakter pisma i go (FR) "nauczysz". Ogólnie to powodzenia :!: No dobrze, to mnie pocieszyles....a znasz moze jakis inny program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Może Recognita? Ale nie jestem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 O ile wiem to jeszcze nie ma takiego programu który rozpoznaje posmo odręczne:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...