Gość Pigmej Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Witam. Jest stronka (tzn jeszcze nie ma ale bedzie) o długim i nieprzyjaznym adresie na jakimś darmowym serwerze. Mam też domenę (krótką i przyjazną). Mogę przekierować domenę na ten adres. Ale jak zrobić aby po takim przekierowaniu w polu adresu wyswietlał się adres domeny, a nie ten długi i nieprzyjazny adres. Jak to zrealizować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe2005 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 moim zdaniem wlasnie widac bedzie ten przyjazny adres. Tak dzialaja domeny i aliasy. Na 80% tak mi sie wydaje a poza tym to chyna nie ten dzial na pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Właśnie nie jestem tego pewny więc wolę wczesniej spytać. Mnie też się wydaje że będzie widoczny ten przyjazny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...