ryyu Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Witam. Licze na Wasza pomoc. Otoz przypomniala mi pewna gierka plaformowa. Szukalem na roznych serwisach, lecz bez skutku. Glownym bohaterem jest kot muszkieter, ktory musi dzielnie walczyc z napotykanymi po drodze psami muszkieterami :D Gra moze pochodzic mniej wiecej z roku 1998. I problem polega na tym ze nie pamietam tytulu (swego czasu gralem w nia u kumpla...ale on tez zapomnial tytul) Mam nadzieje, ze ktos z Was gral w nia i kojarzy jak sie nazywa. Z gory dzieki :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) wiem o co ci chodzi,to byl chyba kapitan kot :D blisko: Kapitan Pazur Captain Claw Edytowane 13 Lutego 2006 przez korbelsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryyu Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 wiem o co ci chodzi,to byl chyba kapitan kot :D blisko: Kapitan Pazur Captain Claw Captain Claw :D dzieki wielkie....hmm nie spodziewalem sie az tak szybkiej odpowiedzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...