dadziuk Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Witam! Potrzebne mi są 2 wentylatory 92mm na bok obudowy. Poszukuje czegos z diodami LED jednak nie znalazłem wiele (TT) Czy może lepszym rozwiazeniem byłoby kupno zwykłych 92 i zamontowanie diód LED?. Powiedzmy że zainwestowałbym w XE2 i cztery niebieskie diody Może mocie jakieś inne pomysly? Może jakis inny wentyl by się lepiej prezentował bo małym LED modzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Moze modding fandera 92 ??(np wrzucic czerwone ledy ;p - wyszly by barwy narodowe ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 A wiesz że o fanderku nie pomyslałem ^_^ Spróbuje może przerobić tego co mam na procku, zobaczy się co z tego wyjdzie :D Może ktoś ma jakieś inne propozycje :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...