indigo1980 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 czesc, mam Tagana 430W U15. Ma on do wyboru dwa tryby: Split - 2x12V po 20A oraz Combine - 1x12V 26A Które ustawienie mam wybrać? :mur: Moja konfiguracja: Athlon X2 3800+ GF7800GT ASUS A8N-E 2x512MB GEIL 1xHDD S-ATA DVD-RW AUDIGY 2 Thx! B) ps. serduszko w temacie macie na walentynki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 combi daje zawsze lepszy efekt (2x20 w split to pobożne i niespełnione zyczenie producenta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 2x20A to tylko taki chwyt marketingowy, dokladnie to jest tak ze max obciazenie na kazdej z lini to 20A, ale jak jedna obciazasz 20A, to dla drugiej pozostaje 6A, w twojej konfiguracji combine bedzie lepszym wybirem, split sie chyba przydaje jak masz SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 combi daje zawsze lepszy efekt (2x20 w split to pobożne i niespełnione zyczenie producenta) Może nie tyle producenta co firmy Intel. więcej na temat podwójnych linii +12V tutaj: http://zenfist.pl/pelen.php?id=30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indigo1980 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 własnie skladam komputer. czyli bez obaw dac combine, tak? tym split nawet nie zawracac sobie glowy? thx, pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 własnie skladam komputer. czyli bez obaw dac combine, tak? tym split nawet nie zawracac sobie glowy? thx, pozdrawiam! Dokładnie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...