Antonassi Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Na socket 939 są Sempy tylko z jędrem Venice tylko, że od Athlonów na Venice różnią się ilością pamięci podręcznej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Palermo-Venice z 128 cache, ludzie poszukajcie na forum <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 ej a jak jest z odczytem zapisem itp. np w everescie jakie sa wyniki na sempie?? duzo slabsze od venice?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 semprony tez sie dobrze kreca... ale VENICE to krole O/c ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 B) Bierz DFI i Sempa(939) a będzisz szczęśliwy nie rozumiem po co kupować DFI do proca, który nie pochodzi z selekcji. Dzisiejsze semprony s939 idę generalnie 2,4-2,5 Ghz na przyzwoitym napięciu Athlony Venice podobnie, dla takiego kręcania kupowanie dość drogiej DFI uważam za nieporozumienie do tańszych konfiguracji z Sempronikiem s939 można spokojnie kupić: BIOSTAR NF4ST-A9 (S939) dobra do kręcenia i tania jak barszcz jak ktoś nie wierzy to może przeczytać art. na e-giełdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercikk Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) B) nie rozumiem po co kupować DFI do proca, który nie pochodzi z selekcji. Dzisiejsze semprony s939 idę generalnie 2,4-2,5 Ghz na przyzwoitym napięciu Athlony Venice podobnie, dla takiego kręcania kupowanie dość drogiej DFI uważam za nieporozumienie do tańszych konfiguracji z Sempronikiem s939 można spokojnie kupić: BIOSTAR NF4ST-A9 (S939) dobra do kręcenia i tania jak barszcz jak ktoś nie wierzy to może przeczytać art. na e-giełdzie Chciałbym aby komputer był stabilny i działał długo bez większych problemów, a w razie potzreb żęby można było go podkrećić, Jakoś bardziej ufam iż płyta DFI za 1,5 roku będzie stabilna i nie będzie się kszaczyła natomiast biostar to jakoś mnie nie przekokonuje, używam od lat taniej płyty głównej i jakoś stabilnością to ona nigdy nie grzeszyła. P.S. Ja się nie bronie przed Sempronem "selectem" tylko warunkiem jest rozsądna cena bo jęsli "select" jest droższy od normalnego o więćej niż 15% to chyba przestaje się ta zabawa opłacać..... ? Pozdrawiam Edytowane 17 Lutego 2006 przez albercikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) a nie lepiej poczuc dreszczyk emocji przy zakupie ? :P moze trafi sie nam dobry egzemplaz :P ja sempa bralem z bitcomputers cena 349 + wysylka kreci sie na 2650 na 1.45v na codzien biega na 2560 na 1.4 edit dijkstra moj blad Edytowane 17 Lutego 2006 przez IGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 @ IGI & @ Dijkstra z kad mozna po tyle wyrwac te sempy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 @ IGI & @ Dijkstra z kad mozna po tyle wyrwac te sempy?? "stond" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 lub z apollo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbexus Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 U mnie na badziewnej plycie bez tykania napiec chodzi na 2300. Dalej nie krecilem bo mam boxowe chlodzenie i sie boje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 na tyle to kazdy chodzi na default albo nizej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Ja brałem w bitcomputer semprona i asrocka duala ( w tej chwili chyba najtanszy sklep gdzieindziej sempy kosztuja 390zł a widziałem gdzies nawet za 420zł). U mnie jak narazie chodzi na 2430 na napieciu 1,375V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek23 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 torque w bit maja asrocka?? bo nie moge go tam znalezc ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Tak maja tylko ze trzeba go sobie zamówic najlepiej zadzwon do nich a w zamówieniu w dolnym okienku wpiesz te płyte ja zapłaciłem za sempa 3000 i asrocka z przesyłka 592zł. Taniej nigdzie nie znajdziesz!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...