amoniak Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Pit, prosze napisz mi jeszcze jaką szerokość ma ta uszczelka :) ta uszczelka ma dokładnie 15 mm szerokości i 15 mm grubości i 15 mm szerokośći Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jey45 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 o teraz planuje wyciac otwor pod okno i stwierdze ze mozna zamontować ładne okno z plexi na złote śrubki i tez bedzie świetnie wygladało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 o teraz planuje wyciac otwor pod okno i stwierdze ze mozna zamontować ładne okno z plexi na złote śrubki i tez bedzie świetnie wygladało Tak oczywiście, są różne szkoły ... tylko jak chcesz osadzać szybe bez uszczelki to musisz pomalować cały element w którym robiłeś okno bo inaczej bedzie widać gołą blache. Czasami też jest niemożliwe dobranie takiej samej farby jaka była użyta do malowania obudowy. Może się też nie udać ładnie wyciąć dziure na okno szczególnie w domowych warunkach, a tak wszystkie błędy ci uszczelka zakrywa - ogólnie żecz biorąć zakładanie okna na uszczelce ma wiecej zalet :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 chwilowo brak klina do tej uszczelki w sklepie w Piastowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Wiecie moze cos na temat takich uszczelek : taką uszczelke widziałem w makro - mozna kupić komplet (2 szt) za ok 20 pln. są to listwy do zabezpieczania drzwi samochodowych. mają do wyboru srebrne i czarne. niestety nie pamiętam jakie mają długości ale wydaje mi sie, ze 75-100cm. sorki ze zadaje glupie pytanie ale to jest METAL czy moze jakas GUMA ? bo jak on to tak wygial ? :) chyba takie cos qpie bo wyglada fajnie :) a ja w mojej obudowie mam elementy chromowane ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Guma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 fakt, guma - ale sztywna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 dzieki jade do makro :) bedzie pasowac idealnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 dzieki jade do makro :) bedzie pasowac idealnie :) ok 17 zł 2 sztuki takich srebrnych, są jeszcze czarne. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Polecam uszczelke z DiscoTechu Mimo ze droga to naprawde fajna, waska i z klinem. Osadzisz okno, to za cholere nie wyleci 8) Na okno polecam tez szybe szklana, nie te badziewne plexi , cy inne akryle, szyba to jest to ! Koszt takiej o srednicy 30 cm / 4mm to az 15 zl !!! :P Dokładnie akryl,plexi i inny szajs nawet się nie porównują ze szkłem! Trochę cięższe ale za to jaki efekt. P.s. Reed trochę drogo zapłaciłeś :bij: :D Ja dałem 5 zł :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 dzieki jade do makro :) bedzie pasowac idealnie :) ok 17 zł 2 sztuki takich srebrnych, są jeszcze czarne. Pozdrawiam dzieki 17 zetek sie skombinuje :) ( mama da fundusze powiem ze bedzie ladnie wygladalo :) ) ale qpie koniecznie srebrne jak juz mowilem mam elementy "CHROMOWANE" (plastik) W OBUDOWIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 chwilowo brak klina do tej uszczelki w sklepie w PiastowieZnalazłem w Łodzi!! Ale zdzierstwo okrutne!! Uszczelka 9zł/1m a klin po 2zł/1m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 chwilowo brak klina do tej uszczelki w sklepie w PiastowieZnalazłem w Łodzi!! Ale zdzierstwo okrutne!! Uszczelka 9zł/1m a klin po 2zł/1mAle to nie 35 zł w discotechu :) BTW A co do klina Ja kupiłem uszczelkę a zamiast klina oring 4 mm średnica, łatwiej sie montuje niż klin. :) :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ...Ale to nie 35 zł w discotechu :) ... wez mnie nie doluj :P staram sie zapomniec o tym promocyjnym zakupie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ...Ale to nie 35 zł w discotechu :) ... wez mnie nie doluj :P staram sie zapomniec o tym promocyjnym zakupie ;) Mam kolegę co pracował w Bartico jak kabiny prysznicowe po 3000 nie szły to walili cenę 3500 i pisali promocja a cena przekreślona 5000 :twisted: Tydzień i kabin nie było :twisted: 8O mnie zatkało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Takie są prawa rynku... Nieświadomych nabija się w butelkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Heh amoniak nie podpowiadaj,bo niedlugo bloki jeszcze nam wejda w promocyjne ceny i beda po 200 przecenione z 300. A CPC super hiper zestaw bedzie po cenach zagranicznych zestawow :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ja szybe przyklejiłem od środka odudowy, przyklejiłem na silikon do sklejania akwariów i trzyba zajebiście bo ten silikon nie robi sie tak gumowy jak ten zwykł, i teraz szukam jakiś uszczelek bo tak to troche kiepawo wygląda może znacie jakiś sklepik z Warszawy z takimi usczelakami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Amoniak chyba pisal o jakims sklepie. Nie wiem tylko czy w wawie czy w okolicach,ale pisal. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A jakieś sklepy www.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A jakieś sklepy www.? http://www.google.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 to w koncu co z tymi uszczelkami? Amoniak jestes w stanie teraz je kupic? :-/ anybody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Mutos możez podać namiary na te uszczelki w Łodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 to w koncu co z tymi uszczelkami? Amoniak jestes w stanie teraz je kupic? :-/ anybody? tak jestem Wysłałem taką uszczelkę Crasherowi, wiem że doszła 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...