łysyjacek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Winamp mi się zawiesza jak odtwarzam piosenkę w jakości 56kbps. :lol2: Tylko i wyłacznie w takiej jakości. Klikne, żeby odtwarzało i tylko twardy reset... :lol: Może ktoś wie o co tu chodzi... było normalnie... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Bardzo dziwny przypadek, próbowałes go przeinstalować, ale tak żeby usunąc wszystkie pliki a potem instal?? Rozwiązaniaem problemu jest zainstalowac foobar'a2000 ;), no chyba ze na winampie sluchasz rozgłośni internetowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Dzieje sie tak tylko na jednej piosence, czy na wielu? Edytowane 14 Lutego 2006 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Na wielu piosenkach, oczywiście, gdyby było na jednej to bym wam nie zawracał głowy :lol2: Reinstalowałem winampa... kombinowałem ze sterownikami nawet... i kicha :wink: format by pewnie rozwiązał sprawę, ale nie chce mi sie... zresztą może jest jakieś inne rozwiązanie... :-| Przyzwyczajony jestem do winampa... -------- Edit: Dobra, rozwiązałem... problem tkwił w pluginie DSP (Jammix - polecam zresztą...) po ponownym zainstalowaniu plugina jest ok... bo ja robiłem tak, że winampa odinstalowałem... ale mimo wszystko pliki pluginów zostawały... temat można bloknąć :) Edytowane 15 Lutego 2006 przez .:SpIrIt:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...