lfanek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Chcialbym wymienic swojego Celerona 2.4ghz na cos nowszego. Co polecacie. Moze cos z serii D ??? Czy sa inne niz na prescott-cie ??? Brac perscott-a czy innego ??? Jak sie kreca prescotty ?? Na jakim taktowaniu go brac ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 A zmieniasz tylko proca czy płyte też?? napisz jaki masz sprzet i do czego go urzywasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 ja bym ci udzielił jednej odpowiedzi - żadnego :D wiem co mówie bo mam jednego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Noo, jak masz piniondze to sie za celinami nie oglądaj, może i sie fajnie kręcą, ale cena/jakość/wydajność do (_|_) hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lfanek Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Dobra znalazlem cos takiego >>>Kliknij<<<. Plyta asrocka niedroga i uwazam ze dobra. Pomozcie mi teraz klocka do niej dopasowac. Na jakim taktowaniu. Jaki do gier by mi wystarczyl ??? No i oczywiscie tak zeby sie dobrze krecil. Cos taniego i dobrego. Pozdrawiam !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Dobra znalazlem cos takiego >>>Kliknij<<<. Plyta asrocka niedroga i uwazam ze dobra. Pomozcie mi teraz klocka do niej dopasowac. Na jakim taktowaniu. Jaki do gier by mi wystarczyl ??? No i oczywiscie tak zeby sie dobrze krecil. Cos taniego i dobrego. Pozdrawiam !!!Widzisz w jakim dziale jesteś ? Intel a płyta jest pod AMD. Celka ani jednego nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lfanek Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Wiem w jakim dziale jestem ale jak juz zaczelem to moge cignac dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Wiem w jakim dziale jestem ale jak juz zaczelem to moge cignac dalej.ale o tej plycie masz osobny topic w dziale amd :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 sempron 3000 i tylko sempron i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 kurna tu jjest dzial o Intelu %^&%^%#$% a nie o AMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 jeżeli bedziesz kręcił i masz dobra płyte i pamięci to bierz z jak najniższym mnożnikiem zeby podciągnąc z fsb jak najwyzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzel2345 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 A mój celek z podpisu na 3.61GHz idzie z palcem w (_I_) i nawet nowsze gierki ładnie chodzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 A mój celek z podpisu na 3.61GHz idzie z palcem w (_I_) i nawet nowsze gierki ładnie chodzą zwlaszcza na GF2 MX400 64MB 128bit :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzel2345 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 zwlaszcza na GF2 MX400 64MB 128bit :lol: jak do tej pory geforcik niema problemów ale nie o tym temat jak nie zauważyłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 jak do tej pory geforcik niema problemów ale nie o tym temat jak nie zauważyłeś wiem, ze nie o tym temat, ale zrobie jeszcze male OT ;] pograjmy w Burnsa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 jak do tej pory geforcik niema problemów ale nie o tym temat jak nie zauważyłeś ta pewnie fallout albo age of empires 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...