Seaden Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Witam. Mam pewnien problem. Otóż, objawia się tym, iż przy dłuższym korzystaniu z komunikatora głosowego np teamspeak dzwięk nagle zaczyna szumieć i gdy się do mikrofonu coś mówi wychodzi tylko straszny szum. Po restarcie komputera objaw ustępuje do następnego razu. Podobnie jest przy odtwarzaniu muzyki np virtual dj i wysyłaniu jej np do radia internetowego. Dzwięk jest czysty do czasu..................po kilkunastu minutach występuje tzw. "pierdzenie" tonów niskich oraz wysokich. Jaka może być przyczyna tego problemu? Jeśli są to sterowniki proszę mi poradzić jakieś dobre. Obecnie używam standardowych creativa. Ostatnio zainstalowałem kXy , jednak nie potrafię ich dobrze skonfigurować. Gdy rozmawiam z kimś np przez skype i druga osoba coś powie to mam tzw. pogłos. Zapewne zniknął by, gdybym wyciszył jakąś opcję lub kilka, jednak próbowałem wielu sposobów i mi nie wychodziło. (Jeśli ktoś był by na tyle miły to proszę o wysłanie mi pm ze swoją konfiguracją). Pozdrawiam Seaden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...