Skocz do zawartości
DEWO

Mocna Grafika Ale Problem Producenta?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam ogromny problem.

Stoje przed wyborem katry graficznej. Model juz wybrany itp. problem z producentem.

Mam do wyboru

Asus, Leadtek, Gainward

Asus to dokladnie

EN7800GT/2DHTV/256M.

Mialbym go od reki za niewygorowana cene

Czekalem na Leadtek'a dokladnie na:

PX7800GT-TD256VIVO

Ale nie ma go u dostawcow i nie wiem kiedy bedzie

Gainward to w sumie inna bajka prawdopodobnie ok 100zł netto wiecej bedzie kosztowac wiec nie wiem czy sie oplaca.

Teraz moje pytanie:

Warto czekac na Leadtek'a czy lepiej wziac tego Asus'a?

Jesli ktos ma info prosilbym o jakies porownanie co do krecenia tych kart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym poczekał na leadteka według mnie to jest najlepsza karta spośród wszystkich 7800 B) i broń boże nie bierz tego gainwarda <_<

Ludi7 ten Leadtek jest słaby!! Poczytasz temat o GF7800GT to zobaczysz. Jak mi nie wierzysz zapytaj się Chemiczny_ali on ma Leadteka i strasznie na niego narzeka

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Maciag Może nie wiem, ale z tego co słyszałem to wszyscy najeżdżają na te gainwardy, o leadtekach słyszałem same superlatywy B) ale cóż pewnie masz racje....ja nie za bardzo znam się na kartach w tej kategorii cenowej

pozdr B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EVGA robi dobre grafy, malo znana firma w polsce, moze Black Pearl Ci cos powie :D

Galaxy aktualnie nie ma pozatym mam niemile wspomnienia z nimi (konkretnie 6600GT) zbyt duzo tego wraca do mnie na serwis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi