DEWO Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Witam Mam ogromny problem. Stoje przed wyborem katry graficznej. Model juz wybrany itp. problem z producentem. Mam do wyboru Asus, Leadtek, Gainward Asus to dokladnie EN7800GT/2DHTV/256M. Mialbym go od reki za niewygorowana cene Czekalem na Leadtek'a dokladnie na: PX7800GT-TD256VIVO Ale nie ma go u dostawcow i nie wiem kiedy bedzie Gainward to w sumie inna bajka prawdopodobnie ok 100zł netto wiecej bedzie kosztowac wiec nie wiem czy sie oplaca. Teraz moje pytanie: Warto czekac na Leadtek'a czy lepiej wziac tego Asus'a? Jesli ktos ma info prosilbym o jakies porownanie co do krecenia tych kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Leadteki podobno słabe są więc bierz tego Asusa. Poczytaj temat o GF7800GT tam jest więcej o słabościach Leadtek'a. Ja też bym polecił Galaxy. Edytowane 14 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Ja bym poczekał na leadteka według mnie to jest najlepsza karta spośród wszystkich 7800 B) i broń boże nie bierz tego gainwarda <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Ja bym poczekał na leadteka według mnie to jest najlepsza karta spośród wszystkich 7800 B) i broń boże nie bierz tego gainwarda <_< Ludi7 ten Leadtek jest słaby!! Poczytasz temat o GF7800GT to zobaczysz. Jak mi nie wierzysz zapytaj się Chemiczny_ali on ma Leadteka i strasznie na niego narzeka Edytowane 14 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Z tego co wiem to są 2 wersje Leadteka: słaba i z głośnym chłodzeniem oraz poprawiona. W tym wypadku nie kombinowałbym jednak i brał Asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 @Maciag Może nie wiem, ale z tego co słyszałem to wszyscy najeżdżają na te gainwardy, o leadtekach słyszałem same superlatywy B) ale cóż pewnie masz racje....ja nie za bardzo znam się na kartach w tej kategorii cenowej pozdr B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEWO Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 A co powiecie o modelu: EVGA e-GF7800GT 256MB/256bit???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Leadtek-nie. Gainward-nie. Asus-można brać. EVGA-a co to?? Galaxy-bierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEWO Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 EVGA robi dobre grafy, malo znana firma w polsce, moze Black Pearl Ci cos powie :D Galaxy aktualnie nie ma pozatym mam niemile wspomnienia z nimi (konkretnie 6600GT) zbyt duzo tego wraca do mnie na serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...